-50%

Tiina Saari

Kasvokkain rikoksen jälkeen

(1 tuotearvio)

Kirjan tositarinat kuvaavat, miten elämä jatkuu vakavan rikoksen jälkeen. Kirjaan haastatellut rikosten tekijät, uhrit ja heidän omaisensa ovat osallistuneet vakavien rikosten jälkikäsittelyyn ja kohdanneet toisensa.

Pekka käytti tytärtään Emiliaa seksuaalisesti hyväkseen yli 20 vuotta. Mikä sai Emilian tapaamaan isänsä vankilassa ja antamaan tälle anteeksi? Taru Virtasen 17-vuotias tytär Milla kuoli tuntemattoman miehen itsemurhayrityksen seurauksena ja äiti tapaa tuomitun. Auttaako Karin tapaaminen Tarua pääsemään irti silmittömästä vihasta?

Eemelin isä Taisto oli neljä ihmistä murhanneen Veli Matti ”Metsuri” Huohvanaisen ensimmäinen uhri. 20 vuoden ajan Eemeli mietti, olisiko voinut estää isänsä kuoleman. Sitten hän voitti pelkonsa ja kohtasi Suomen vaarallisimpiin rikollisiin listatun miehen.

Rikosten seuraukset kulkevat mukana vuosikymmenien ajan, mutta kirjan tarinat näyttävät, että vakavan rikoksen tekijä voi muuttua ja läheiset toipua rikoksen aiheuttamasta kriisistä.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

24,90  12,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789523519398 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Tiina Saari

    Tiina Saari on luova tuottaja, toimittaja, filosofian maisteri ja sosionomi. Hän on työskennellyt toimittajana iltapäivälehdissä ja maakuntalehdissä. Saari on kiinnostunut rikosten syistä ja seurauksista. Tiina Saaren ja Maiju Majamaan Ei jälkeäkään – 11 suomalaista kadonnutta ja kaivattua (Into 2020) oli...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523519398, E-kirja: 9789523519886

Sivumäärä

280

Julkaisuaika

6 / 2022

Mediassa

Laajenna

Talvella 2010 Korsossa sattui karmaiseva väkivallanteko – kun Mirja kuuli poikansa surmanneen miehen, hän lähti pitkälle hiihtolenkille. Vantaan Sanomat 13.7.2022

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Kasvokkain rikoksen jälkeen

  1. Kaisa Koskinen

    Todella mielenkiintoinen kirja, jossa rikosta tarkastellaan aivan uudesta näkökulmasta. True crimea parhaimmillaan!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta