-13%

Mervi Lehmusoksa

Kaupungissa kasvanut

Koulukasvitarhatoiminta täytti Helsingissä kesällä 2012 huikeat 100 vuotta! Kaupungissa kasvanut kertoo Kumpulan koulukasvitarhan tarinan ja tarkastelee kaupunkipuutarhoja monipuolisena lasten ja nuorten vapaa-ajan kasvuympäristönä, jolla on kestävän kehityksen kasvatusta painottava sisältö.

Puutarhassa hankitaan tietoa ihmettelemällä, havainnoimalla, tutkimalla, kokeilemalla, iloitsemalla ja eläytymällä. Hankittua tietoa käsitellään vuorovaikutuksessa omien aikaisempien käsitysten, toisten ihmisten ja ympäristön kanssa. Puutarhassa voidaan tarkastella niin kielen, matematiikan, fysiikan, musiikin, historian kuin vaikka kotitalouden ja etiikan ilmiöitä. Puutarhaympäristössä toimiminen opettaa ihmisestä luonnon muokkaajana. Toisaalta se opettaa myös ihmisen ja luonnon hyvinvoinnin suorasta riippuvuussuhteesta.

Alkuperäinen hinta oli: 32,00 €.Nykyinen hinta on: 28,00 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522642783 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Mervi Lehmusoksa

    Mervi Lehmusoksa on puutarhapedagogi ja tietokirjailija. Hän on toiminut vuosien varrella viljelyohjaajana sekä puutarhapainotteisen työpajan suunnittelijana ja valmentajana Kumpulan koulukasvitarhalla ja Roihuvuoren asukaspuistossa Helsingissä.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522642783

Sivumäärä

200

Julkaisuaika

08 / 2016

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaupungissa kasvanut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *