-50%

Ina Ruokolainen, Nenne Hallman & Suvi Ahola

Kolmen naisen kirjeitä

Rakkaudesta, surusta ja luopumisesta

Kolme kuusikymppistä naista katsoi elämänsä käännekohtiin ja tunnisti monta luopumista: läheisten kuolemia, eroja ja muuta surua, mutta myös tietoisia irrotteluja ja riemastuttavia oivalluksia.

Toimittajat ja kirjoittamisen ammattilaiset Ina Ruokolainen, Nenne Hallman ja Suvi Ahola ovat olleet ystäviä neljäkymmentä vuotta. He alkoivat kirjoittaa toisilleen kirjeitä selvittääkseen, mitkä ratkaisut ja elämän yllätykset ovat ottaneet koville, ja mitkä puolestaan ovat tuoneet lisää vapautta ja vaihtoehtoja.

Ystävykset eivät aina ole olleet yhtä läheisiä, ja siksi kirjeistä paljastuu myös yllätyksiä. Naiset kirjoittavat henkilökohtaisesti ja itseään säästämättä, samalla toinen toistaan tukien ja neuvoen.

 

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

24,90  12,45 

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Ina Ruokolainen

  Ina Ruokolainen (s. 1959) on toimittaja, tietokirjailija, kriitikko ja kirjoittajakouluttaja. Hänen kirjojensa aiheina ovat olleet yhtä hyvin sieniruoat ja kotiseutupyöräily kuin kulttuurin eri puolet muotoilusta kuvataiteeseen ja teatteriin.  

  Katso kirjailijan sivu →
 • Nenne Hallman

  Nenne Hallman (s. 1957) työskentelee journalismin etiikan asiantuntijatehtävissä Julkisen sanan neuvostossa. Hän on taustaltaan toimittaja ja käsikirjoittaja. Hän on työskennellyt toimituspäällikkönä ja julkaisujohtajana sekä erikoislehtien päätoimittajana.  

  Katso kirjailijan sivu →
 • Suvi Ahola

  Suvi Ahola (s. 1959) on toimittaja, kriitikko ja kirjailija. Hän on kirjoittanut niin omaelämäkerrallisia teoksia kuin esseitä, ruokakirjoja, runoja ja kirjallisuudentutkimusta.  

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

“Kolme ystävää, Suvi AholaNenne Hallman ja Ina Ruokolainen, ovat ikätovereita ja ystävyksiä 40 vuoden ajalta. Heidän kirjeenvaihtoaan on painettu kansien väliin kirjaan Kolmen naisen kirjeitä – rakkaudesta, surusta, luopumisesta (Into). Teema kiinnostaa: moni kuusikymppinen on ison elämänmuutoksen kynnyksellä.” Helsingin Sanomat 26.10.2022

“Naiset ovat olleet ystäviä neljäkymmentä vuotta, ja he alkoivat kirjoittaa toisilleen kirjeitä selvittääkseen, mitkä ratkaisut ja elämän yllätykset ovat ottaneet koville, ja mitkä puolestaan ovat tuoneet lisää vapautta ja vaihtoehtoja.” Seura 15.7.2022

Välillä kirjeen lukijaa itkettää. Tuoltako sinusta silloin tuntui!” ET terveys 25.5.2022

“Idea on herkullinen ja mikä hienoa, kuka tahansa voi ottaa siitä mallia.” Hyvä terveys 11.5.2022

Henkilökohtaisissa teksteissä arvioidaan elämässä tehtyjä päätöksiä ja eteen tulleita yllätyksiä sekä niiden vaikutuksia. Rehellinen teos terapoi kirjoittajiaan mutta tarjoaa varmasti samastumispintaa myös lukijalle.” Kotilääkäri 13.4.2022

Yli viisikymppisenäkin voi vielä aloittaa uusia asioita, vaikka ei
olisikaan superlahjakas. Voi vaikka tanssia balettia! Eikä kaikessa
tarvitse aina onnistua.” Etelä-Suomen Sanomat 2.4.2022

“Kirjan luettuani mietin pitkään, mitä on menestys, miltä se ulospäin
näyttää ja kuinka vähän toisten elämästä tietää.” Suvi Kerttula, Ilta-Sanomat 2.4.2022.

“Kirjaa on miellyttävä lukea, sillä kaikki kolme ovat kirjoittamisen vankkoja ammattilaisia. Teksti liihottelee vaivattomasti eteenpäin silloinkin, kun puhutaan surusta ja epäonnistumisesta. Kirjoittajat sanovat löytäneensä kirjeenvaihtonsa kautta elämänparannuskonseptin, jota voi suositella kenelle tahansa. Kirjeenvaihto lisää syvyyttä ystävyys- ja ihmissuhteisiin.” Kulttuuritoimitus 22.3.2022

Katso Suvi Aholan haastattelu Arto Nybergissa 13.3.2022.

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kolmen naisen kirjeitä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *