Kai Alhanen

Dialogikirja

Kai Alhasen Dialogikirja on dialogisen keskustelutavan perusteos.

Dialogi on keskustelu, joka tähtää parempaan ymmärrykseen asioista, toisista ja itsestä. Erityisen vaativaksi dialogin käyminen tulee tilanteissa, joissa asiat ovat monimutkaisia, ihmisten näkemykset kaukana toisistaan ja tunteet kuohuvat.

Teos ankkuroituu Suomessa viimeisten 30–40 vuoden aikana kehittyneeseen ja eri puolille maailmaa levinneeseen dialogiseen lähestymistapaan. Sen puitteissa on kehitetty erilaisia käytäntöjä niin sosiaali- ja hoitotyöhön kuin työyhteisöjen ja tiimien toimintaan ja organisaatioiden johtamiseen. Viimeisin innovaatio on Erätauko-menetelmä, jonka sadat organisaatiot Suomessa ovat ottaneet käyttöönsä.

Dialogin teorian lisäksi kirjassa käsitellään käytännönläheisesti dialogisten keskustelujen ohjaamista, sekä ohjaajan roolia vastuullisen vallankäytön ja ryhmänohjaustaitojen näkökulmasta.

14,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Kai Alhanen

    Kai Alhanen on DialogiAkatemian johtaja ja politiikan filosofian tutkija. Hän Suomen johtavia dialogin asiantuntijoita ja arvostettu kouluttaja myös eri puolilla maailmaa. Alhanen on aikaisemmin julkaissut kirjoja Michel Foucault’n ja John Deweyn filosofiasta sekä teoksen Dialogi demokratiassa (Gaudeamus 2016). Hän on...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

”Täydelliseksi dialogissa ei voi tulla koskaan, mutta oppia voi – arviossa Kai Alhasen Dialogikirja” Kulttuuritoimitus 7.5.2024

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dialogikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

WordPress Backup & Security Plugin - BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 1739497734669276d740f25

Saatat myös pitää...