Osmo Kontula

Rakkaus mullistaa elämän

Osmo Kontulan Rakkaus mullistaa elämän etsii laajan tutkimusmateriaalin avulla vastauksia siihen, miten rakkaus mullistaa elämän ja mitä rakkaus ylipäätään on. Kirjan tarinat sanallistavat sen, millä kaikilla tavoilla rakkaus vaikuttaa elämään ja rikastuttaa sitä – tekee elämästä elämisen arvoisen.

Kontulan tutkimusmateriaali sisältää erityisesti suomalaisten naisten kokemuksia rakkaudesta. Heille rakkaus on merkittävä osa arkea, jossa turvallinen, huolehtiva ja jopa hemmotteleva kumppani ylläpitää positiivista asennetta ja tukee, jos elämä ottaa koville. Rakkaus ehkäisee yksinäisyyttä jo pelkästään sillä, että on ihminen, jonka kanssa voi jakaa ja käsitellä päivittäin oman elämän merkityksellisiä tapahtumia. Rakkauden avulla on päästy irti masennuksesta, alkoholista, syömishäiriöstä ja vältetty jopa itsemurha. 

27,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523933033 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Osmo Kontula

    Osmo Kontula on Väestöliiton tutkimusprofessori. Hän on erikoistunut seksuaaliterveyden ja -kasvatuksen tutkimukseen ja julkaissut aiheista lukuisia tietokirjoja. Kontula on työskennellyt myös muun muassa oikeusministeriössä, apulaisprofessorina Helsingin yliopistossa ja Suomen Akatemian tutkimusassistenttina.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789523933033

Sivumäärä

350

Julkaisuaika

1 / 2024

Mediassa

Laajenna

Osmo Kontulan uusi kirja kertoo kaiken oleellisen suomalaisesta rakkaudesta. Amusa 9.1.2024

Suomalaisten seksi- ja rakkauselämää tutkinut Osmo Kontula on sitä mieltä, että rakkauden voimaa ja merkitystä vähätellään. Iltalehti 22.1.2024 

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakkaus mullistaa elämän”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]

Saatat myös pitää...