Aija Salovaara & Sanna Pelliccioni

Toivon tänään

Toivon tänään on lohdullinen ja rohkaiseva täyttökirja hetkiin, jolloin kaipaa lohdutuksen ja rohkaisun sanoja – sitä, että joku vakuuttaa: hyviä asioita tapahtuu.

Kirjassa ajatuksiaan toivosta jakavat eri-ikäiset ihmiset, jotka tietävät paljon toivon tärkeydestä; ruohonjuuritason toimijat, sotaa paenneet, ristiriitojen ratkaisijat, haasteiden selättäjät, auttajat ja ajattelijat. He kertovat siitä, mihin nojata, kun ilmastoahdistus ja turvattomuudentunne puristavat rintaa, kun läheinen kuolee tai itse sairastuu vakavasti.  Mistä saa toivoa surun ja pelon keskellä? Miltä näyttää ihan jokapäiväinen toivo?

Kauniissa, ajattomassa kirjassa on myös tilaa omien ajatusten muistiinmerkitsemiseen. Kirja on kuin lämmin viltti, johon kääriytyä harmaina tai sysimustina päivinä. Me selviämme, tästäkin.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

24,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Aija Salovaara

    Aija Salovaara (s. 1979) on työskennellyt tv-ohjaajana, käsikirjoittajana, toimittajana sekä sanataideohjaajana. Hän on ohjannut muun muassa voimaannuttavia sanataideryhmiä saatto- ja palliatiivisen hoidon potilaille ja toteuttanut kollektiivisia runoteoksia taidetapahtumissa. Salovaara on valmistunut taiteen maisteriksi Italiasta ja julkaissut aiemmin tietoteoksia, lastenkirjoja ja...

    Katso kirjailijan sivu →
  • Sanna Pelliccioni

    Sanna Pelliccioni (s. 1976) on palkittu kuvittaja, lastenkirjailija ja graafinen suunnittelija. Suositun Onni-poika-kuvakirjasarjansa lisäksi Pelliccioni tekee yhteistyötä useiden kirjailijoiden kanssa, suunnittelee lastennäyttelyitä, tekee seinämaalauksia, kuosisuunnittelua sekä kuvitettuja paperitarvikkeita ja keittiötuotteita.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

“Epätoivo helpotti, kun syvennyin tähän teokseen – Toivon tänään -täyttökirjassa erilaisten ihmisten ajatuksien lomaan voi raapustella omia mietteitään. Pekka Haavisto muun muassa siteeraa Raamatun lausetta Aija Salovaaran ja Sanna Pelliccionin täyttökirjassa. Kirjan äärelle voi palata milloin tahansa hakemaan lohtua.” Maaseudun tulevaisuus 27.3.2024

Toivosta kirjan kirjoittanut Salovaara “Toivo voi antaa uuden mahdollisuuden ihan kenelle tahansa” Supla 29.2.2024 

 

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toivon tänään”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]

Saatat myös pitää...