Carina Nunstedt & Ulrica Norberg

Cat power

Kissan parantava voima

Cat power eli parantavaa voimaa kissoista! Kissan yhdeksän elämän inspiroimana voit oppia suojelemaan yksityisyyttäsi, nauttimaan enemmän, sekä raivaamaan tilaa leikille ja ilolle.

”Tämä kirja kannattaa lukea, jos omistaa kissan tai harkitsee kissan hankkimista. Tämä on kunnianosoitus kissalleni.” – Go’kväll.

”Cat Power on todella hyvä ja taitavasti kirjoitettu kirja! Tutkimustietoa, mukavaa kieltä ja ihanan henkilökohtainen tyyli.” – SVT Babel.

Kissan läsnäolo kotona vähentää stressiä ja ahdistusta. Kun kissa kehrää, vapautuu oksitosiinia, ja tärinä tuottaa tutkitusti terveyshyötyjä: se alentaa verenpainetta ja vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Kissa voi auttaa yksinäisyyteen ja erilaisiin mielenterveysongelmiin.

Cat Power kertoo, mitä kissat ovat merkinneet ihmisille kautta historian ja miksi niin monet tuntevat olonsa hyväksi kissan kanssa. Molemmilla kirjoittajilla on ollut pitkiä sairausjaksoja perheessä, ja he ovat kokeneet kissojen osoittaneen tietä kohti rauhaa ja toipumista. Kissat tuovat esiin meistä kauneimman.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

25,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Carina Nunstedt

    Carina Nunstedt on tunnettu toimittaja, kustantaja ja kirjailija, jolla on pitkä ura aikakauslehti- ja kustannusalalla. Hän tuottaa podcastia ”Hälsorevolutionen”. Carina asuu Tukholmassa kahden poikansa ja kahden kissansa kanssa.

    Katso kirjailijan sivu →
  • Ulrica Norberg

    Ulrica Norberg on toimittaja, elokuvatieteilijä, joogamestari ja kirjailija, jonka kirjoja on käännetty useille kielille. Hän asuu Tukholmassa aviomiehensä, kahden lapsen, kahden kissan ja koiran kanssa.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

“Lievitä stressiä ja opi levollisuutta kissan seurassa – tuoreet elämäntaito-oppaat tarjoavat ilosanomaa väsähtäneille.” Kirkko ja kaupunki 8.4.2024

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cat power”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...