Eino Saari

Kuuntelemisen taito

Eino Saaren Kuuntelemisen taito on kaunis ja syväluotaava kirja, joka kertoo miehestä, joka päätti opetella kuuntelemaan.

Minkälainen maailma olisi, jos kuuntelisimme toisiamme? Eino Saari tekee matkan kuuntelemisen ja kuulluksi tulemisen maailmaan. Samalla hän etsii keinoja, joilla herkistyisi itse kuuntelemaan. Matkansa varrella Saari haastattelee ihmisiä, jotka ovat työssään ja elämässään opetelleet erilaisia tapoja kuunnella.

Sairaalaklovni, joka ei saa fyysisesti koskettaa potilaita, ottaa potilaat syleilyynsä kuuntelemalla. Rikostutkija antaa kuuntelemalla turvaa ja rakentaa luottamuksellista suhdetta rikollisiin, uhreihin ja omaisiin. Eläinten turvakodin johtaja kuuntelee kodittomia ja kaltoinkohdeltuja eläimiä. Heidän tarinoidensa kautta avautuu näkymä maailmaan, jonka jännitteet ovat ratkottavissa kuuntelun keinoin.

27,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Eino Saari

    Eino Saari (s. 1979) on kajaanilainen teatteriohjaaja, työnohjaaja ja tietokirjailija, joka hiljentyy virtaavan veden ja nukkuvan lapsen äärellä. Saarelta on aiemmin julkaistu Miehen kosketus (Gummerus 2020).

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Kirsi Pihan ja Kari Kanalan kirjavinkit Huomenta Suomi 2.3.2024

Palkittu kajaanilaisohjaaja väsyi teatteriin ja perehtyi kuuntelemiseen – ”Olen saanut ensimmäisiä kokemuksia siitä, että voin olla ihmisille oikeasti avuksi” Kainuun Sanomat 27.1.2024  

Haluatko parantaa ihmissuhteitasi? Opettele kuuntelemaan kunnolla. Yle uutiset 13.1.2024

Herkistyin monessa kohdassa, mutta kerronnassa on paikka paikoin arkista huumoria, joka nostaa hymynkareen huulille ja antaa lukijalle hengähdystauon. Tämä jää lepattamaan pitkäksi aikaa mielen päälle. Eevikkis 8.1.2024

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuuntelemisen taito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...