Teppo  Eskelinen

Kehityksen loppu

10.00 €15.00 € sis alv

OVH: 17.00  €

Yhteiskunnallista kehitystä tarjotaan ratkaisuksi maailman suuriin ongelmiin, erityisesti äärimmäiseen köyhyyteen. Ymmärrettävänä ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta merkityksellisenä käsitteenä kehitys on ohi.

Normaali (15.00 €) 15.00 € sis alv
E-kirja (EPUB) (10.00 €) 10.00 € sis alv
ISBN: 978-952-264-025-3

Kirjoittaja: Teppo Eskelinen

Julkaisuajankohta: 05 / 2011

Sivumäärä: 162

OVH: 17.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Yhteiskunnallista kehitystä tarjotaan ratkaisuksi maailman suuriin ongelmiin, erityisesti äärimmäiseen köyhyyteen. Ymmärrettävänä ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta merkityksellisenä käsitteenä kehitys on ohi. Käsite oli oikeastaan mielekäs vain sotien jälkeiset vuosikymmenet. Sen jälkeen kun pääomamarkkinat vapautuivat ja kasvun rajat tulivat vastaan, kansainvälinen toimintaympäristö muuttui. Kuitenkin kehityksen tavoite, köyhyyden vähentäminen, on ajankohtaisempi kuin koskaan. Miten köyhyyttä voidaan nykytilanteessa vähentää?

Jaa tämä:
inariteppo3.jpg

Teppo Eskelinen on filosofi ja yhteiskuntapolitiikan dosentti, joka on työskennellyt mm. Aalto-yliopistossa, Jyväskylän yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa ja Vasemmistofoorumin toiminnanjohtajana. Eskelisen tuotantoon kuuluu tieteellisten artikkelien ohella useita kirjoitettuja tai toimitettuja kirjoja.

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Kehityksen loppu”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *