-72%

Teppo Eskelinen

Tulosvaroitus

Miten kirjanpito auttaa nälkäänäkeviä? Miksi kestävyysvajetta ei ole? Mitä Nokian tukiaisille pitäisi tehdä? Tulosvaroitus osoittaa, että suomalaiselle yhden totuuden talousajattelulle on vaihtoehtoja.

Vuonna 2007 kirjoittajat kyllästyivät maamme talousjournalismin tilaan ja ryhtyivät itse talousjournalisteiksi. Teos on kokoelma heidän parhaita Voima-lehdessä ja Kansan Uutisissa ilmestyneitä kolumnejaan sekä uusia tekstejä. Niiden johtoajatuksena on pikemmin globaali solidaarisuus kuin kilpailukyky.

Teppo Eskelinen on yhteiskuntatieteiden tohtori ja filosofi, joka on julkaissut useita talousaiheisia kirjoja. YTM Matti Ylönen on journalisti ja tietokirjailija, joka on aiemmin toiminut lobbarina Kehitysyhteistyön palvelukeskuksessa.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

Alkuperäinen hinta oli: 18,00 €.Nykyinen hinta on: 5,00 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522641106 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Teppo Eskelinen

    Teppo Eskelinen on filosofi ja yhteiskuntapolitiikan dosentti, joka on työskennellyt mm. Aalto-yliopistossa, Jyväskylän yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa ja Vasemmistofoorumin toiminnanjohtajana. Eskelisen tuotantoon kuuluu tieteellisten artikkelien ohella useita kirjoitettuja tai toimitettuja kirjoja.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522641106

Sivumäärä

150

Julkaisuaika

10 / 2011

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulosvaroitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta