Juhana  Pettersson

Kuparihärkä

24.90  sis alv

OVH: 27  €

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-963-8

Kirjoittaja: Juhana Pettersson

Julkaisuajankohta: 9 / 2018

Sivumäärä: 300

OVH: 27  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Voit tilata tämän kirjan ennakkoon. Kirja lähetetään kun se saapuu varastoon. Julkaisuajankohta: 9/2018.

Aino istuu vankilassa rikkaan miehen murhasta. Hän saa tekonsa myötä opetuslapsia, ja pian varakkaita ihmisiä alkaa kuolla lisää. Ilmastokatastrofin parissa toimivassa New Life Oy:ssä työskentelevä Cessi on saanut kaiken haluamansa, ja häät unelmien miehen kanssa ovat pian. Saavutuksista huolimatta pahaa oloa ei pääse pakoon. Toimittaja Jarilla on elämänsä jutunaihe, mutta hän on rakastunut murhaajaan.

Kuparihärkä on Rikkaiden unelmat -trilogian toinen osa. Se on yhteiskunnallinen romaani maailmasta, jossa etuoikeudet murenevat väkivallan tiellä.

Ihmisten kurjistuessa väkivalta lisääntyy, ja taustalla ilmastonmuutos etenee omaa vääjäämätöntä tahtiaan. Sarjan ensimmäisestä romaanista Tuhannen viillon kuolemasta on valmistumassa myös liveroolipeli, joka pelataan Kuparihärän julkaisun kunniaksi.

Juhana Pettersson on helsinkiläinen tv-tuottaja, roolipelitaiteilija, toimittaja ja kirjailija. Sokerisamurai on hänen ensimmäinen romaaninsa. Pettersson on opiskellut englantilaista filologiaa Helsingin yliopistossa ja mediataidetta Tourcoingissa Pohjois-Ranskassa. Petterssonin merkittävin roolipeliteos on yhdessä Mike Pohjolan kanssa tekemä larppi Luminescence. Siinä 20 pelaajaa eläytyi syöpäpotilaiden rooleihin alusvaatteisillaan huoneessa, jonka lattialla oli 800 kiloa puolikarkeaa vehnäjauhoa. Petterssonin unelma on matkustaa Etelämantereelle.

www.juhanapettersson.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuparihärkä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.