Juhana  Pettersson

Tuhannen viillon kuolema

18.90 26.90  sis alv

OVH: 29  €

Normaali (26.90 ) 26.90  sis alv
E-kirja (EPUB) (18.90 ) 18.90  sis alv
ISBN: 978-952-264-798-6

Kirjoittaja: Juhana Pettersson

Julkaisuajankohta: 8 / 2017

Sivumäärä: 320

OVH: 29  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Trilogia maailmasta jossa ilmastonmuutos on väistämätön tosiasia

Pelastaako hyvä asema ihmisen, kun maailma ympäriltä luhistuu? Näin uskotaan New Lifessä, joka myy äveriäille ihmisille selviytymispaketteja ilmastonmuutosta vastaan.

Cessi työskentelee New Lifessä, ja hänen suurin haaveensa on päästä osaksi yhteiskunnallista eliittiä. Jari on rikkaan perheen poika, jolle vanhemmat ovat ostaneet oman selviytymispaketin. Jari haluaisi olla köyhä ja siten uskottava muiden silmissä. Ainoon yksinhuoltaja ja siivooja, jolta varakas asiakas pimittää palkkaa.

Ilmastonmuutos ei vaikuta kaikkiin ihmisiin tasapuolisesti. Ne, jotka osaavat varautua, selviävät parhaiten.

Juhana Pettersson on helsinkiläinen tv-tuottaja, roolipelitaiteilija, toimittaja ja kirjailija. Sokerisamurai on hänen ensimmäinen romaaninsa. Pettersson on opiskellut englantilaista filologiaa Helsingin yliopistossa ja mediataidetta Tourcoingissa Pohjois-Ranskassa. Petterssonin merkittävin roolipeliteos on yhdessä Mike Pohjolan kanssa tekemä larppi Luminescence. Siinä 20 pelaajaa eläytyi syöpäpotilaiden rooleihin alusvaatteisillaan huoneessa, jonka lattialla oli 800 kiloa puolikarkeaa vehnäjauhoa. Petterssonin unelma on matkustaa Etelämantereelle.

www.juhanapettersson.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuhannen viillon kuolema”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Juhana Petterssonin Rikkaiden unelmat -trilogian avausromaani Tuhannen viillon kuolema herättää häiritseviä ajatuksia niin kommunistissa kuin kapitalistissakin.” Jari Sarasvuo, Voima, 9.10.2017