Alpo Suhonen & Risto Pakarinen 

Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia

14.90 21.90 

Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523511484

Kirjoittaja: Alpo Suhonen & Risto Pakarinen 

Julkaisuajankohta: 4 / 2020

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

“Tuore kirja kertoo, miten Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva tarttui hetkeen ja sukelsi menestykseen.”
Helsingin Sanomat, 22.4.2020

“Jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Markku Kanervan elämä ja valmentaminen nojaavat yleisinhimillisiin arvoihin ja tulokset näkyvät. Hän on oppinut, että arvostuksen osoittaminen on yksi parhaita tapoja kannustaa ihmisiä toimimaan yhdessä.”
Helsingin Sanomat, 23.4.2020

Markku Kanervaa pidettiin hulluna, kun hän otti vastaan Huuhkajien päävalmentajan pestin – uutuuskirja paljastaa, kuinka pelaajat käänsivät ‘Riven’ pään EM-kisapaikan juhlissa.”
Yle, 22.4.2020

“Kun kokenut valmentaja seuraa toisen konkarivalmentajan edesottamuksia, huomio kiinnittyy oleelliseen. Sen kirja tavoittaa hyvin. Näillä mennään maaliin.”
ET, 12.8.2020

”Jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanervan opit sopivat ohjeeksi meille kaikille. Pelimiehen sisällä sykkii empaattinen sydän: hän uskoo kuuntelemiseen, luottamukseen ja vahvuuksien kautta kehittymiseen. ’Jokaista ihmistä pitää kohdella hyvin’”.
Eeva, 1.7.2020

Alpo Suhonen kertoo mitkä asiat ovat Markku Kanervan menestyksekkään valmennuksen taustalla.”
Kuuntele Juha Valtion ja Alpo Suhosen juttu täältä.
22.4.2020

“Kirja: Isä hankki Etolan nappikset, äiti pelasti kymmenvuotiaan Markku Kanervan uran – ‘seisoi sitten lumihangessa’.”
Iltalehti, 23.4.2020

“Mottoni on, että elämässä on helpompaa ilman mottoa. Toimii sekin,että asiat järjestyvät ennemmin tai myöhemmin. Itsestään ei silti mitään tapahdu vaan pitää toimia niin, että hommat hoituvat.”
Hyvä terveys, 6.8.2020

“Kirjassa avataan muun muassa hyvin sitä, miten pelisuunnitelma joustaa eri tilanteissa. Pelaajille ei opeteta niinkään yksiselitteisiä ratkaisumalleja kuin ajattelutapoja, mutta esimerkiksi viimeisien minuuttien epätoivoisessa takaa-ajossa turvaudutaan suunniteltuihin kuvioihin.”
Turun Sanomat, 22.4.2020

”Johtamisen mallia kaikille. (Kirja) kuuluu jokaisen jalkapallofanin kirjahyllyyn, mutta sitä voi surutta suositella myös kaikille johtajille ja esimiesasemassa oleville. Kanervan opeista on jokaisen hyvä ottaa johtamisen mallia.”
Karjalainen, 25.5.2020

“Uusi kirja Markku Ka­ner­vas­ta piirtää kuvan val­men­ta­jas­ta, joka hakee tulosta in­hi­mil­li­sin me­to­dein.”
Lapin Kansa, 22.4.2020

“Huuhkajaluotsi valitsi jalkapallon Jyväskylän yliopiston sijasta – Markku Kanerva odotti kiltisti kutsua kuusi vuotta.”
Keskisuomalainen, 22.4.2020

”Teos yhdistää sankarivalmentajan tarinan ja valmennusfilosofian. Kanervan valtteja ovat kokonaisvaltainen valmentaminen ja tasapaino ihmisten ja pelin kunnioittamisen suhteen.”
Kaleva, 8.5.2020

”Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kertoo, että hän uskoo kuuntelemiseen, luottamukseen ja vahvuuksien kautta kehittymiseen.”
Apu, 18.11.2020

“Miten voittajia valmennetaan Markku Kanerva? Juuri ilmestynyt kirja kertoo jalkapallomaajoukkue Huuhkajien päävalmentajan reseptin ja siinä sivussa myös Markku Kanervan elämäkerran. Haastattelussa jalkapallovalmentaja Markku Kanerva. Toimittaja Aki Laine. Studiossa Linda Vettanen ja Marko Miettinen.”
Kuuntele juttu täältä.
Radio Suomen Päivä, 22.4.2020

”Kanerva on kuunteleva pomo. Hän on otteikas ja hän opiskelee lajia koko ajan siten, että hänellä on mahdollisuus olla hetki hetkeltä parempi. Kanervalla on pitkä kokemus jalkapalloilusta niin pelaajana kuin valmentajana. Hän on osoittanut olevansa mies paikallaan.”
Vaasan Ikkuna, 20.5.2020

Markku Kanerva : Näin valmennan voittajia on tämän kevään isoja valopilkkuja. Katsotaan mekin hymyillen ja luottaen tulevaan. Huuhkajien pursi on myötätuulessa ja ruorimies tietää mitä tekee. Vahva lukusuositus!”
Kirjavinkit.fi, 28.4.2020

“Legendaarinen kiekkomies Alpo Suhonen kirjoittaa legendaarisesta jalkapallovalmentajasta. Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia on ehkä pakko lukea.”
Kulttuuritoimitus, 5.1.2020

“Se, miten Kanerva pelaajia opettaa, voisi toimia mallina monelle. Hän ei kerro pelaajalle, tekikö tämä oikein vain väärin eri tilanteissa, vaan antaa pelaajan itse arvioida toimintansa kysymysten kautta. Näin pelaaja joutuu arvioimaan toimintansa ja saa lisää työkaluja pakkiinsa.”
Keskisuomalainen, 23.4.2020

“Kirja tuo hyvin esille Markku Kanervan persoonaa ja varsinkin sitä kuinka syvästi ja huolella hän miettii ja toteuttaa omia näkemyksiään.”
Kulttuuritoimitus, 21.10.2020

Markku Kanerva on – jos kuuntelee pelaajia ja tarkastelee ilmapiiriä ulkoapäin – hyvin reilu ja rehellinen suomalainen valmentaja”
Elmo, 12.11.2020

”Kanerva on opettaja myös päävalmentajana. Se, miten Kanerva pelaajia ‘opettaa’, voisi toimia mallina monelle.”
Savon Sanomat, 24.4.2020

”Riven tie Pukinmäen pihoilta kansallissankariksi.”
Demokraatti, 27.4.2020

”Tässä on tämän kesän urheilukirja no 1.”
Tikkurila-lehti, 28.4.2020

Alpo Suhonen kirjoitti kirjan Markku Kanervasta ja valmentamisesta.”
Forssan lehti, 6.4.2020

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia”