Alpo Suhonen & Risto Pakarinen

Markku Kanerva

Näin valmennan voittajia - Matkalla EM-kisoihin

Mikä on Markku Kanervan suuri oivallus? Miten syntyivät hänen keskeiset ajatuksensa ihmisestä, voittamisesta, johtamisesta ja pelaamisesta? Miksi juuri Markku Kanerva onnistui luotsaamaan joukkueensa arvokisoihin? Miten jalkapallo onnistuu pitämään Riven vieläkin koukussaan?

Uudessa, päivitetyssä e- ja äänikirjassa Markku ”Rive” Kanerva kertoo, kuinka historiallisen EM-kisapaikan myötä tehdyt suunnitelmat piti haudata hetkeksi, kun EM-turnaus siirtyi vuodella eteenpäin koronapandemianvuoksi. Neljä kertaa Vuoden Valmentajaksi valittu Markku Kanerva on uuden kulttuurin rakentaja ja innostava ihmisjohtaja. Eikä Rive olisi Rive, jos hän ei löytäisi yllättävästä vuoden pituisesta odotuksesta ja etätyöskentelystä jotain positiivistakin: Kanerva ei nimittäin jäänyt asiaa harmittelemaan, vaan käänsi katseensa Nations Leagueen ja johdatti Huuhkajat aivan Euroopan jalkapallon eliitin kynnykselle.

Päivitetyn äänikirjan lukijana on tunnettu urheilutoimittaja Matti Eve. Kirjassa kuullaan myös Riven itsensä ääntä. Legendaarinen jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen seurasi Kanervan työtä läheltä ja haastatteli Kanervaa ja hänen lähipiiriään syvällisesti ja moniulotteisesti. Työn tuloksena syntyi menestysteos Markku Kanerva – Näin valmennan voittajia yhdessä urheilutoimittaja, kirjailija Risto Pakarisen kanssa.

15,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523516762 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Alpo Suhonen

    Alpo Suhonen on legendaarinen jääkiekkovalmentaja, joka on työskennellyt niin maajoukkueen peräsimessä kuin NHL:ssä päävalmentajana ensimmäisenä eurooppalaisena. Suhonen on myös ollut Turun Kaupunginteatterin johtaja ja hänet tunnetaan laaja-alaisena yhteiskunnallisena keskustelijana.  

    Katso kirjailijan sivu →
  • Risto Pakarinen

    Risto Pakarinen on toimittaja, jonka erikoisalaa on jääkiekko. Hän kirjoittaa säännöllisesti muun muassa NHL-liigan verkkosivuille, Kansainvälisen jääkiekkoliiton sivuille sekä kanadalaiseen The Hockey Newsiin. Pakarinen on aikaisemmin julkaissut esikoisromaaninsa Jonain päivänä Jennifer (Harper Collins, 2019) sekä yhdessä Alpo Suhosen kanssa Markku Kanerva –...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Markku Kanerva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]