Pia Penttala

Suomen Supernanny

pienillä teoilla parempaa perhe-elämää

Miten auttaa lasta, jos hän alkaa kiusata tai tulee kiusatuksi? Mitä tehdä, kun lapset eivät suostu menemään yöpuulle? Kuinka saada lapset irti peleistä ja sosiaalisesta mediasta? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa supersuosittu televisiotähti Suomen Supernanny!

Lukija kulkee Supernannyn kanssa perheisiin ratkaisemaan kiperiä tilanteita, jotka ovat monille tuttuja omassa arjessa. Kirja sisältää tarinoita, joita ei ole televisio-ohjelmassa aiemmin käsitelty. Supernanny Pia Penttala jakaa myös yleisiä ajatuksiaan perheestä ja lasten kasvatuksesta. Penttala ei kursaile, eikä kiertele, vaan iskee suoraan ongelman ytimeen. Hän ohjaa perheen uudelle uralle pienillä, mutta jämäköillä muutoksilla ennen kuin pienistä ongelmista kasvaa ylitsepääsemättömän suuria. Suomen Supernanny tuo toivoa kaikille kasvatushaasteiden kanssa painiville.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

25,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523516601 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Pia Penttala

    Suomen Supernanny Pia Penttala on erityistason psykoterapeutti, lastensuojelualan ammattilainen ja kolmen lapsen äiti. Hän on yli kolmenkymmenen vuoden kasvatusalan uransa aikana nähnyt kaikenlaisia perheitä ja tilanteita. Venla-palkittua Supernanny Suomi -ohjelmaa on tehty kolme tuotantokautta. Aiemmat teokset: Suomen Supernanny I (Into...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523516601, E-kirja: 9789523517530

Sivumäärä

170

Julkaisuaika

8 / 2021

Sarja

Suomen Supernanny

Sarjan osa

1

Mediassa

Laajenna

“Monessa perheessä äiti ottaa lastenhoidossa johtajan roolin ja suurimman vastuun. Kavalin seurauksin, supernanny Pia Penttala kertoo.” Iltalehti 2.11.2022

“Supernanny Pia Penttala palaa jälleen vanhempien avuksi – poikkeusajat näkyvät perheissä uupumuksena.” Radio Nova 28.10.2022

“Kirja ei ole viihdettä, vaan suoraa ja kansantajuista puhetta kasvatuksesta.”
– Kulttuuritoimitus 25.8.2021

“Penttala on koonnut kirjaansa kahdeksan erilaista tapausta, joita hän on ollut mukana ratkaisemassa. Hän on psykoterapeutti, lastensuojelun ammattilainen ja suositun Supernanny-sarjan asiantuntija.”
– Iltalehti 24.8.2021

“Suomen Supernannyna tunnettu Pia Penttala kertoo uutuuskirjassaan Suomen Supernanny – pienillä teoilla parempaa perhe-elämää (Into Kustannus 2021), miksi yhteisen aterian ääreen olisi hyvä istua edes muutaman kerran viikossa.”
– Ilta-Sanomat 16.8.2021

“Kirjassa kerrotaan, miten perheen arkirutiinit saadaan rullaamaan niin, etteivät päivät täyty tappelusta. Samalla pohditaan, miten teini-ikäisen tunnemyrskyistä selvitään.”
– Stara 5.8.2021

“Kirja sisältää kaiken lisäksi tarinoita, joita ei ole televisio-ohjelmassa aiemmin käsitelty.”
– Como 4.8.2021

“Uutuskirjassa Suomen Supernanny – pienillä teoilla parempaa perhe-elämää (Into Kustannus 2021) Penttala kehuu harrastuksia, sillä lähtökohtaisesti meillä on halu oppia uutta ja kehittää itseämme.”
–Ilta-Sanomat 4.8.2021

“Kirjassaan Pia Penttala kuvaa, kuinka ongelmat juonsivat pitkälti juurensa siitä, että poikien isän kodissa pätivät eri säännöt, kuin mihin heidän oli uusperhekodissaan mukauduttava.”
– Kaksplus 1.8.2021

”’Meillä kaikilla on vanhemmuudessa jokin juttu, joka on vaikea. Niin se vain menee, ja se on elämää.’ Lapsiperheiden supersankarille on Suomessa selvästi töitä.”

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomen Supernanny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja