Ilkka  Taipale

Mielisairaalassa – Lääkärin muistelmat

24.90 € sis alv

OVH: 29  €

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-817-4

Kirjoittaja: Ilkka Taipale

Julkaisuajankohta: 10 / 2017

Sivumäärä: 230

OVH: 29  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Voit tilata tämän kirjan ennakkoon. Kirja lähetetään kun se saapuu varastoon. Julkaisuajankohta: 10/2017.

Raamatussa mainitaan kolme tautia: lepra, epilepsia ja mielisairaus. Lepra on hävitetty maailmasta, epilepsiasta on tullut tauti muiden sairauksien joukossa. Mielen sairauksien stigma poistuu vasta, kun ne ymmärretään aivotoiminnan sairauksiksi ja potilaiden sosiaalinen asema kohennetaan muiden sairaiden tasolle.

Ilkka Taipaleen muistelukset kertovat 57 vuoden ajanjaksosta keskittyen mielisairaalakokemuksiin. Hän on viettänyt 14 vuotta elämästään mielisairaalassa ja 11 vuotta eduskunnassa. Siinä ei ole paljon eroa, hän tokaisi potilailleen. Taipaleen toiminta-aikana Kellokosken sairaalasta tuli Itämeren alueen tunnetuin mielisairaala ja Kellokosken kylästä maamme kuuluisimpia kyliä.

Maailman terveysjärjestön aluejohtaja Marc Danzon luonnehti Ilkkaa sanoen, että hänessä yhdistyvät aina ilo ja vakavuus. Niinpä tässä kirjassa on hulvattomia sattumuksia ja vauhdikasta menoa pitkäjänteisen ja sinnikkään poliittisen toiminnan rinnalla. Kaikkialla, missä Ilkka on ja toimii, siellä tapahtuu.

Jaa tämä:
Ilkka Taipale kuvaaja Nauska

Lääkäri Ilkka Taipale on ollut aktiivisesti tuomassa eutanasiakeskustelua Suomeen ja kääntänyt Vappu Taipaleen kanssa Clarence Blomquistin Eutanasia – lääketieteellinen kuolinapu -kirjan suomeksi.

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Mielisairaalassa – Lääkärin muistelmat”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *