Laura Ertimo & Mari Ahokoivu

Mikä mahti!

Lotta ja Kasper luonnon puolella

Laura Ertimon ja Mari Ahokoivun Mikä mahti -kirjassa Lotan ja Kasperin seikkailu kuvaa ihmisten välistä vallankäyttöä.

Parhaat kaverit aloittavat seiskaluokan uudessa koulussa. Se herättää paljon kysymyksiä: Olisiko yksin helpompaa? Miten porukassa pärjää?

Lotta ja Kasper pohtivat vallankäyttöä. Kuka päättää, miten lähimetsän käy? Luontokato ja ilmastokriisi ovat totta ja iso ongelma – mutta miksi tuntuu siltä, että niitä ei torjuta kaikin keinoin? Kuka on vastuussa?

Kirjassa kurkistetaan aivojen sisään ja havaitaan ihmisten olevan siitä erikoisia eläimiä, että me kerromme tarinoita. Niitä tarinoita meillä on myös valta muuttaa. Miten luontoyhteys voitaisiin palauttaa tärkeimmäksi tarinaksi?

Ikäsuositus: 9+.

Tekijäkaksikon edellinen teos Aika matka! Lotta, Kasper ja luontokadon arvoitus (Into, 2021) voitti Tieto-Lauri-palkinnon ja oli ehdolla lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon saajaksi.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

19,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Laura Ertimo

    Laura Ertimo (s. 1977) on maantieteilijä ja tietokirjailija. Teoksissaan hän kutoo oivaltavasti yhteen tarkat faktat ja mieltä kutkuttavat tarinat. Ertimon tietokirjat ovat herättäneet paljon huomiota myös ulkomailla. Laura Ertimo sai vuonna 2020 Suomen tietokirjailijat ry:n lasten ja nuorten tietokirjapalkinto Tietopöllön. ...

    Katso kirjailijan sivu →
  • Mari Ahokoivu

    Mari Ahokoivu (s. 1984) on Kööpenhaminassa asuva kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hänen kynästään ovat syntyneet muun muassa sarjakuvaromaani Oksi, lastensarja Sanni & Joonas ja ranskalainen elefantti Lola Olifante.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

“Kirjaa lukiessa ei voi kuin ihailla tekijöiden kunnianhimoa ja tietopohjaa.” Helsingin Sanomat 8.9.2023

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mikä mahti!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *