-50%

Naomi Klein

Näin pelastamme planeetan

(1 tuotearvio)

Nuorten ilmastokirja auttaa pelastamaan planeetan

Näin pelastamme planeetan on kansainvälisesti tunnetun kirjailijan ja aktivistin Naomi Kleinin ensimmäinen kirja nuorille. Yhdessä palkitun nuortenkirjailijan Rebecca Stefoffin kanssa Klein kertoo vaikuttavasti ja selväsanaisesti, miksi maapallo tarvitsee apuamme ja kuinka jokainen voi osallistua maailman muuttamiseen. Nuorilla on valtaa ja voimaa saada aikaan suuria muutoksia.

Kirja vastaa kolmeen tärkeään kysymykseen: Missä olemme nyt? Miten päädyimme tähän? Mitä tapahtuu seuraavaksi? Australian Suuren valliriutan kuolemasta hurrikaani Katrinaan ja Greta Thunbergin koululakkoon – ilmastonmuutos vaikuttaa ihan kaikkeen. Kirja tarjoaa paljon tärkeää tietoa ilmastonmuutoksesta,mutta on myös täynnä ideoita, innoittavia tarinoita ja neuvoja, joiden avulla jokainen voi päättää tarttua toimeen. Nuoret voivat auttaa rakentamaan paremman tulevaisuuden. Nuoret voivat päättää, mitä tapahtuu seuraavaksi. Nuoret voivat muuttaa kaiken.

Hirmumyrskyjä, sulavia jäätiköitä, roihuavia metsäpaloja! Ilmastonmuutoksen näkyvimmät vaikutukset ovat arkipäivää eri puolilla maailmaa. Onneksi nuoret ilmastoaktivistit ovat päättäneet tehdä asialle jotakin. Oletko sinä yksi heistä?

24,90  12,45 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Naomi Klein

    Naomi Klein (s. 1970) on yksi aikamme vaikutusvaltaisimmista ajattelijoista. Hän on palkittu toimittaja, aktivisti ja professori. Kanadalainen Klein on tutkinut poliittisia sokkeja, ilmastonmuutosta ja superbrändejä kaksi vuosikymmentä. Hänen kirjansa Tämä muuttaa kaiken, Tuhokapitalismin nousu ja No logo olivat kansainvälisiä menestyksiä, jotka on käännetty yli...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

“Näin pelastamme planeetan -kirja toimii sujuvan ja selkeän esitystapansa ja runsaiden konkreettisten esimerkkitapausten kautta kokonaisuutenakin juuri työkalupakkina niin taviksille kuin päättäjille.” Demokraatti 18.8.2023

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Näin pelastamme planeetan

  1. Lasse

    Mielenkiintoinen, innostava ja opettavainen. Hyvä tietokirja.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *