Naomi  Klein

Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle

18.90 29.90  sis alv

OVH: 32  €

Normaali (29.90 ) 29.90  sis alv
E-kirja (EPUB) (18.90 ) 18.90  sis alv
ISBN: 9789522649041

Kirjoittaja: Naomi Klein

Julkaisuajankohta: 4 / 2018

Sivumäärä: 320

Suomentaja: Kirsimarja Tielinen

Alkuperäinen nimi: No is not enough

OVH: 32  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Naomi Klein, kansainvälisesti arvostettu toimittaja, aktivisti ja bestseller-kirjailija, kertoo meille, miten päädyimme tähän surrealistiseen ja vaaralliseen  Donald Trumpin aikaan, kuinka pysäyttää alamäki ja miten voimme parantaa tilannetta.

Yritysten vallankaappaukset hallituksessa, sodanlietsonta ja ilmastotieteen ohittaminen fossiilisten polttoaineiden hyväksi synnyttävät katastrofien aaltoja talouteen, kansalliseen turvallisuuteen ja ympäristöön. No Trump  paljastaa muun muassa, että Trumpin vaalit olivat yritysosto. Kirja on iskunkestävä työkalu, jolla voimme katkaista Trumpin loitsun ja voittaa takaisin maailma jota tarvitsemme.

Palkittu toimittaja, kolumnisti ja kirjailija Naomi Klein (s. 1970) on yksi aikamme vaikutusvaltaisimmista ajattelijoista. Hän on tutkinut poliittisia sokkeja, ilmastonmuutosta ja superbrändejä kaksi vuosikymmentä. Hänen kirjansa Tämä muuttaa kaikenTuhokapitalismin nousu ja No logo olivat kansainvälisiä menestyksiä, jotka on käännetty yli 30 kielelle ja joita on painettu yli miljoona kappaletta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.