Pavut, linssit ja palkokasvit ovat kasvisruuan kulmakivi ja merkittävin vaihtoehto eläinperäisistä ruoka-aineista saatavalle proteiinille. Terveellisiä, ilmastoystävällisiä ja edullisia papuja voi käyttää melkein mihin tahansa: niistä voi valmistaa reilusti papuisia ruokia tai lisätä mehevöittämään muita ruokia. Pavut parantavat huimasti ruuan ravintoarvoja ja ruuan rakennetta.
P niin kuin papu tarjoilee ideoita joka puolelta maailmaa: papuhampurilaisen meksikolaisin maustein, ranskalaisen perinneherkku cassoulet’n, hummuksen ja falafelien variaatioita ja kotoperäisen hernekeiton uudelleen ajateltuna. Käsittelyssä ovat myös papuperäiset puolivalmisteet kuten härkis ja oumph. Säilöntääkin voi hyödyntää ja vatkata kikhernetölkin liemen suussasulavaksi marengiksi.

Salla Korpela on helsinkiläinen toimittaja, kääntäjä ja tietokirjailija. Hän on julkaissut kaikkea lastenkirjasta keittokirjaan ja mietiskelykirjasta hautajaisoppaaseen. Ennen kirjoitusalan sekatyöläiseksi ryhtymistä hän oli diplomaattiuralla, muun muassa
Suomen YK-edustustossa New Yorkissa. Korpela on kolmen lapsen äiti ja kansalaisaktivisti paremman kaupunkiasumisen liikkeessä. Hän on toiminut Malta-talohankkeen vetäjänä sen alusta lähtien.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.