Laura Suomela

Pioneja ja peitetarinoita

Laura Suomelan hurmaavan viihdesarjan toinen osa Pioneja ja peitetarinoita on täynnä kukkien loistoa ja tunteiden suurta sinfoniaa.

Nelikymppinen Helena elää täysillä unelmaansa kukkakaupassa, jossa päivät täyttyvät huumaavilla tuoksuilla ja unohtumattomilla kohtaamisilla. Helenan Hartsa-puoliso tosin luulee, että vaimo on vain pienellä virkavapaalla varsinaisesta työstään – mutta tämänkin Helena aikoo selittää vielä parhain päin.

Kukkaloiston keskeltä ei yllätyksiä puutu, myös Hartsan menneisyydestä paljastuu jotakin täysin odottamatonta, jossa riittää pureskeltavaa. Oman mausteensa Helenan elämään antaa seinänaapuriksi muuttanut äiti, jonka tempaukset saavat tyttären välillä silkan epätoivon partaalle. Eikä Helena itsekään osaa aina olla sekaantumatta ystäviensä ihmissuhdekuvioihin, vaikka tekeekin sen omaan hyvää tarkoittavaan tyyliinsä…

Blooming You on Tampereelle sijoittuva viihdesarja, joka yhdistää lämpimän viisasta huumoria ja elämän käännekohtia. Pioneja ja peitetarinoita -kirjassa sympaattisen päähenkilön Helenan hymy lämmittää joka päivä siitä riemusta, että yksi unelma on täyttynyt!

24,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Laura Suomela

  Laura Suomela tunnetaan rennoista ja elämänmakuisista nuortenromaaneistaan, joista viimeisin oli Nuori Aleksis -palkintoehdokkaana. Blooming you on Tampereelle sijoittuva, huumoria ja elämän kipukohtia lämpimästi yhdistävä feelgood-sarja aikuisille. Sarjan ensimmäinen osa Tulppaanitoiveunia ilmestyi kesällä 2023.  

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pioneja ja peitetarinoita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Saatat myös pitää...

 • Viikunapuun varjossa

  Camilla Davidsson 25,90 
 • Pikkuinen unelmien kaksio

  Camilla Davidsson -50% Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 12,45 €.
 • Tulppaanitoiveunia – Painettu kirja

  -50% Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 12,45 €.