-50%

Ville-Juhani Sutinen

Propagandan historia

Kuinka meihin on vaikutettu antiikista infosotaan

Propagandan historia on kirja manipulatiivisesta massavaikuttamisesta halki vuosisatojen. Ville-Juhani ­Sutinen ja Silja Pitkänen käyvät läpi vetoavan tiedonvälityksen keinoja ja päämääriä muinaisesta Kiinasta Trumpin Yhdysvaltoihin, pyramideista nettitrolleihin. Kirjan pääpaino on modernin propagandan aikakaudella 1900- ja 2000-luvuilla, mutta sitä taustoitetaan propagandanomaisen vaikuttamisen tarinalla antiikin retoriikan kautta vallan­kumouksiin ja ristiretkiin, sekä olympialaisista tv-mainoksiin.

Kaikki tiedonvälitys ei ole propagandaa, mutta mikä tahansa tiedonvälitys voi sitä olla.

Silja Pitkänen, Joonas Pörsti ja Ville-Juhani Sutinen keskustelemassa kirjasta Propagandan historia Helsingin Kirjamessuilla 2018.

Ville-Juhani Sutinen (s. 1980) on Jyväskylässä asuva kirjailija ja kääntäjä. Häneltä on julkaistu niin romaaneja, esseekokoelmia kuin tietokirjoja, joissa on käsitelty muun muassa Yhdysvaltoja ja Kiinaa. Lisäksi hän on suomentanut klassikkokirjallisuutta.

Silja Pitkänen (s. 1982) asuu Jyväskylässä ja valmistelee väitöskirjaa Neuvostoliiton ja Saksan valokuvapropagandasta. Hän toimii myös tietokirjailijana ja häneltä on ilmestynyt yksi nuortenkirja.

14,90  7,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789522649508 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Ville-Juhani Sutinen

    Ville-Juhani Sutinen on Jyväskylässä asuva kirjailija, kääntäjä ja valokuvaaja. Häneltä on ilmestynyt lähes kolmekymmentä teosta, niin runoutta, esseistiikkaa kuin romaaneja. Tietokirjoissaan Sutinen on käsitellyt lukuisia aiheita, esimerkiksi siirtolaisuutta, Arktista aluetta, Venäjää ja Yhdysvaltoja. Ville-Juhani Sutinen palkittiin tietokirjallisuuden Finlandia-palkinnolla vuonna 2022...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789522649508, E-kirja: 9789523514522

Sivumäärä

290

Julkaisuaika

8 / 2018

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Propagandan historia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *