Antti Vihinen

Punainen prinsessa

10.00 24.90 

Miten voin maksaa ostokseni?
ISBN: 9789523513372

Kirjoittaja: Antti Vihinen

Julkaisuajankohta: 2 / 2021

Sivumäärä: 360

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

“Juonenkuljetus Punaisessa prinsessassa on taidokasta ja pitää otteessaan. Ajankohtaisuutta tuovat Saksojen yhdistymisen jälkimainingit.”
Kirsin Book Club 22.11.2021

“Punainen prinsessa pitää ärhäkästi otteessaan. Iloitsin erityisesti siitä, että kirja ei lukeudu dekkarihömppään. Tarina on älykkäästi ja taitavasti kirjoitettu.”
Annelin kirjoissa 18.11.2021

”Juonenkäänteet ovat mukaansatempaavia ja pysyvät uskottavuuden rajoissa. Kuvio on looginen dekkareiden ongelmana usein olevaa loppuratkaisua myöten. Kirjassa vakuuttaa myös dekkarijuonen ja taustana olevien tositapahtumien välinen hallittu tasapaino.”
Aamulehti, 11.2.2021

Antti Vihinen vieraili Lukutoukat-ohjelmassa Punainen prinsessa -uutuuskirjansa tiimoilta. Katso haastattelu tästä.

Antti Vihisen esikoisdekkari yhdistää 1970-luvun saksalaiset RAF-terroristit nykypäivän Tampereeseen sellaisella juonikierteellä, että lukijaa hirvittää.”
Helsingin Sanomat, 24.2.2021

Antti Vihisen Punainen prinsessa tarjoaa herkullista luettavaa näin suljetun korona-ajan keskellä. Kirjassa liikutaan kaikilla mahdollisilla kulkuvälineillä kahdessa maassa ja monessa kaupungissa.”
Satakunnan kansa, 15.2.2021

”Kirjan lähtötilanne on pysäyttävä: Tampereen Pyhäjärvestä löytyy murhatun naisen ruumis. Tutkimukset vievät tutkimuksia tekevän Keskusrikospoliisin sellaiseen suuntaan, joka johtaa Baader–Meinhof -ryhmän jäljille.”
Tamperelainen, 30.-31.1.2021

Antti Vihinen vieraili Aito Iskelmän päivän vieraana Hanna Kinnusen haastateltavana. Kuuntele haastattelu tästä.

”Tamperelaistaustainen Vihinen tuntee saksalaisensa perin pohjin. Faktaa ja fiktiota elegantisti sekoittelevan esikoisdekkarin juonenkulut sijoittuvat sulavasti Tampereelle, Helsinkiin, Hampuriin ja Berliiniin.”
Kaleva, 22.3.2021

”Vaaran värit -sarjan avauksessa murha Tampereella yhdistyy 70-luvun terrorismiin.”
ET, 17.3.2021

Antti Vihinen osoittaa lähihistorian tuntemuksensa ja kytkee kertomuksen sujuvalla tavalla tositapahtumiin. Tiedot Baader-Meinhoff –ryhmän toiminnasta ja sen jäsenten kohtalosta pätevät totuuden kanssa.”
Kansan Uutiset, 3.3.2021

”Kirjan loppupuolella tapahtumien jo vähitellen avautuessa kollega sanailee Berglundille, että ‘turhaa tamperelaista vaatimattomuutta. Ei ny tehrä tästä numeroo, mitä?’ Sanoisin, että kyä Vihisen kirjasta kannattaa tehrä numeroo.”
Kirjavinkit, 12.4.2021

”Kaiken kaikkiaan Punainen prinsessa tuntui suvereenilta kansainväliseltä debyytiltä, jossa joka aspekti tuntui viimeisen päälle harkitulta. Itse ainakin pysyin tarinassa mukana yhdeltä istumalta, ja jatkan vielä kuuntelua toisen kierroksen kuten huvipuiston parhaassa laitteessa.”
Anun ihmeellinen matka -blogi, 17.4.2021

” Aivan mielettömän hieno dekkariavaus Antti VihiseltäPunainen prinsessa mainitaan, kun vuoden lopussa listataan vuoden parhaat dekkarit. ”
Kirjoja hyllystäni -blogi, 2.2.2021

”Sarjan avaus on mainio, kirja on kansainvälistä tasoa ja virkistävän erilainen. Seuraavaa osaa odotellessa.
Olen vaikuttunut!”
Sanapari-blogi, 4.2.2021

”Takakannessa luvataan myös, että Punainen prinsessa aloittaa Vaaran värit -nimisen dekkarisarjan. Toivottavasti lupaus pitää, ja toivottavasti myös tamperelaiset Berglund ja Ruokosalmi ovat mukana edelleen. Tykästyin nimittäin kaksikkoon ja Vihisen kerrontaan.”
Kirsin kirjanurkka -blogi, 11.4.2021

”Olen varma, että tämä taidokkaasti kirjoitettu esikoiskirja on yksi tämän vuoden luetuimmista jännitysromaaneista. Kirjalle voitaneen veikata myös kansainvälistä menestystä, niin hallittu ja tasokas tämä elokuvamainen jännitysromaani on.”
Kirjojen kuisketta -blogi, 28.2.2021

Punainen prinsessa todistaa, että tällainen faktoihin ja niiden modulaatiohin perustuva fiktio istuu Vihisen kirjoittajanlaatuun varsin hyvin.”
Mustaa valkoisella -blogi, 28.2.2021

”Sanoinko jo, että jestas miten hyvä kirja! On myös sarjan avaus, suurella mielenkiinnolla odotan, mitä seuraavaksi tulee.”
Hemulin kirjahylly -blogi, 17.3.2021

” ‘Kirjassa on aika paljon entä jos?-tunnelmaa. Yksi entä jos-kysymys liittyy siihen, että entä jos joku näistä terroristeista olisikin löytynyt Suomesta, Vihinen pohtii.’ ”
Aamuposti Viikko, 3.2.2021

”Punainen prinsessa on ehkä tämän vuoden paras lukemani dekkari.”
Sami Eerola ja spektaakkeliyhteiskunta -blogi, 18.4.2021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punainen prinsessa”