Katariina Bröms

Sarjamurhaajia idästä

Neuvostoliiton aika

Sarjamurhaajia idästä on Katariina Brömsin kertomia hyytäviä tositarinoita Neuvostoliiton pahimmista sarjamurhaajista.

Andrei Tšikatilo, Sergei Rjahovski, Sergei Golovkin, Anatoli Onoprijenko ja Vasili Kulik – ovatko he Neuvostoliiton historian pahimmat tappajat? Kirja sisältää viisi tositarinaa Neuvostoliitossa syntyneiden sarjamurhaajien elämästä, kammottavista rikoksista ja heidän uhreistaan. Samalla tarkastellaan ajan yhteiskunnallisia oloja, rikostutkijoiden toimintaa ja virheitä sekä sarjamurhaajien sairaita mielenliikkeitä. 

Millaisia yhteisiä tekijöitä voidaan löytää näiden vaarallisen rikollisten elämästä ja varsinkin lapsuudesta? Mikä ajaa ihmisen tappamaan? Virallisesti Neuvostoliitossa ei ollut sarjamurhaajia, sillä monet rikossarjat yritettiin pitää kansalta salassa. Millä tavalla salailun ilmapiiri vaikutti rikostutkijoiden työhön ja miten kansa suhtautui uutisiin murhaajista?

25,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Katariina Bröms

    Suomalaisvenäläinen Katariina Bröms tunnetaan suositusta Ikkunat kii -podcastista, jossa hän kertoo karmivia tositarinoita Venäjän ja Neuvostoliiton tunnetuimmista rikoksista. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kirja Ikkunat auki itään – Rikoksia ja rangaistuksia Venäjältä (Deadline 2022).

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sarjamurhaajia idästä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Saatat myös pitää...