-50%

Aki Ollikainen & Pentti Karvonen

Subutex-lääkäri

Pentti Karvonen oli Subutex-lääkäri, joka välitti vieroitus- ja korvaushoidoissa käytettäviä lääkeaineita narkomaaneille. Karvonen on tuomittu huumausainerikoksista vankeusrangaistuksiin. Hän menetti lääkärinoikeutensa vuonna 2003.

Yli 1 500 opiaattiriippuvaisen elämäntarinan kuultuaan Karvonen on vankkumatta sitä mieltä, että valtiota vastaan asettuminen oli ainoa vaihtoehto. Kaiken pohjana on ollut ihmisyyden kunnioittaminen ja vilpitön halu auttaa riippuvuuksista kärsiviä ihmisiä – vaikka se on vienyt lain laitamille.

Kirja kasvaa henkilökuvaksi miehestä, joka on koko uransa ajan pysynyt periaatteidensa takana. Teos valottaa, millainen maailmankatsomus Karvosta on ohjannut ja miten lapsuusmuistot, vankilajaksot, masennus, ADHD ja henkilökohtaiset addiktiot ovat limittyneet osaksi elämää.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

27,90  13,95 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Aki Ollikainen

    Kirjailija Aki Ollikainen on saanut Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon ja ollut Finlandia-ehdokkaana. Ollikaiselta on ilmestynyt neljä omaa romaania sekä yksi lastenkirja ja yhdessä Milla Ollikaisen kanssa kirjoitetut dekkarit Kontti (2021) ja Kiikku (2022). Vuonna 2021 Ollikaiselta ilmestyi myös elämäkerta Fuck you Liivik yhdessä Siim Liivikin kanssa.

    Katso kirjailijan sivu →
  • Pentti Karvonen

    Lääketieteen lisensiaatti Pentti Karvonen valmistui lääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 1968. Karvonen on seitsemän lapsen isä ja viidentoista lapsen isoisä. Karvonen tuomittiin lopulta ehdottomaan vankeuteen huumausainerikoksista, kun hän välitti huumausaineiksi luokiteltuja korvaushoitolääkkeitä potilailleen. Sittemmin opioidikorvaushoidoista on tullut laillisia.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523932616, E-kirja: 9789523932630

Sivumäärä

280

Julkaisuaika

10 / 2023

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Subutex-lääkäri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Saatat myös pitää...