Aino Pajukangas

Suunnannäyttäjät

Aino Pajukangas kertoo kirjassaan Suunnannäyttäjät millä tavoin jotkut ihmiset nousevat oman alansa äänitorviksi ja heistä tulee ilmiöitä.

Muun muassa Auri Kananen, Dome Karukoski, Emilia Kujala, Henri Alén, Mikko Hyppönen, Andrei Koivumäki, Karri ”Paleface” Miettinen, Martin Paasi ja Petteri Järvinen kuvailevat kasvuaan alansa suunnannäyttäjiksi. Mitä he ovat oppineet matkan varrella, ja mitä valokeilassa kannattaa ottaa huomioon?

Pikatie tunnetuksi on somen ansiosta avoinna lähes kenelle tahansa. Tie luotetuksi asiantuntijaksi sen sijaan voi olla mutkainen ja pitkä. Teos pohtii, keiden ääntä yhteiskunnassa kuunnellaan ja mistä asiantuntijan uskottavuus rakentuu.

Millä tavalla itselleen saa seuraajia ja asialleen kuulijoita? Onko ammattilaisen välttämätöntä kertoa julkisesti myös henkilökohtaisesta elämästään? Teoksessa esitellään myös tuloksia suomalaisten sosiaalisen median käyttöä koskevasta kyselytutkimuksesta.

24,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Aino Pajukangas

    Aino Pajukangas on viestintäyrittäjä, joka on yli 20-vuotisen uransa varrella työskennellyt suomalaisen yrityselämän näköalapaikoilla toimittajana, tiedottajana sekä viestinnän johtotehtävissä valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523930841, E-kirja: 9789523930841

Sivumäärä

200

Julkaisuaika

10 / 2023

Mediassa

Laajenna

“Haluatko somevaikuttajaksi? Kysy itseltäsi ainakin nämä kysymykset.” Yle 4.12.2023

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suunnannäyttäjät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *