Sam Kean

Tappajat tieteen nimissä

Sam Keanin Tappajat tieteen nimissä kertoo tieteilijöiden tekemistä kauheuksista läpi historian.  Se vie myös tulevaisuuteen, jossa lääketieteen kehitys saattaa johtaa täysin uudenlaisiin tapoihin vahingoittaa toisiamme. 

Tiede tekee paljon hyvää maailmassa – yleensä. Mutta joskus tieteilijät menevät liian pitkälle ja jalot tavoitteet muuttuvat julmuudeksi. Pakkomielteen valtaamalle tieteilijälle uuden tiedon tuottamisesta tulee ainoa tärkeä asia, huolimatta seurauksista. 

Kirja paljastaa 1700-luvun tieteen kehityksen kytkökset transatlanttiseen orjakauppaan, Thomas Edisonin roolin sähkötuolin kehityksessä ja Manhattan-projektiin soluttautuneiden vakoojien vinoutuneen moraalikäsityksen. 

Tieteen synnit eivät ole vain mennyttä maailmaa, vaan monet niistä vaikuttavat edelleen. Kirja osoittaa yhteyden Tuskegeen ihmiskokeiden, natsi-Saksan rikosten ja nykymaailman rokotevastaisuuden välillä ja yhdistää 1950-luvun lobotomiat modernin mielenterveyshoidon puutteisiin.

29,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Sam Kean

    Sam Kean on yhdysvaltalainen tietokirjailija. Hänen teoksensa kertovat tieteestä ja sen löydöksistä tarinallisessa muodossa. Hän on kirjoittanut muun muassa lehtiin The New York Times Magazine, Slate, Psychology Today ja The New Scientist.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tappajat tieteen nimissä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...