Pauli Jokinen

Turun murhahistoria

Kirja on saatavana ainoastaan e- ja äänikirjana. Äänikirja on saatavilla kaikista tunnetuista e- ja äänikirjapalveluista.

Turulla on entisenä pääkaupunkina pitkä ja synkkä rikoshistoria. Kaupungin menneisyys kätkee sisäänsä lukuisia murhamysteereitä. Useat Turun keskeiset paikat ovat toimineet veritöiden näyttämöinä.

Monet henkirikokset olivat pitkään mysteereitä, osa on jäänyt kokonaan selvittämättä. Kuka murhasi Sirkka-Liisa Waljuksen hänen kotiinsa? Entä pirssikuskin Piispanristillä? Nuoren koulupojan murha antikvariaatissa sai koko kaupungin varpailleen 1980-luvulla.

Tunnettujen murhien ohella kirjassa esitellään vähemmän huomiota saaneita ja unohduksiin painuneita tapauksia.

Pauli Jokinen on tietokirjailija, jonka viimeisin kirja Helsingin murhahistoria – 110 tarinaa henkirikoksista ilmestyi keväällä 2020. Jokinen on kirjoittanut kävelykirjoja, kuten suursuosioon nousseen Sunnuntaikävelyllä Helsingissä (Minerva 2010). Pauli Jokinen toimii kaupunkioppaana ja on järjestänyt tapahtumia Murhakävelyistä Helsingin kävelyfestivaaleihin.

14,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523515055 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Pauli Jokinen

    Pauli Jokinen on laaja-alaisesti Helsingin historiaan perehtynyt tietokirjailija, joka on aikaisemmin kirjoittanut kävelykirjoja, kuten suursuosioon nousseen Sunnuntai­kävelyllä Helsingissä (Minerva 2010). Jokinen toimii kaupunkioppaana ja on järjestänyt tapahtumia Murha­kävelyistä Helsingin kävelyfestivaaleihin. Hän on kirjoittanut kävelykirjojen lisäksi teokset Helsingin murhahistoria (2020), Turun...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789523515055

Julkaisuaika

02 / 2021

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turun murhahistoria”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *