-50%

Jouko Kajanoja

Työllisyyskysymys

Talouspoliittisessa keskustelussa on yksi tavoite, joka nousee muiden yläpuolelle: työllisyysasteen nostaminen. Työllisyys on sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen ja hyvinvointivaltion tulevaisuuden ydinkysymyksiä, ja on tärkeää saada se haltuun kokonaisuutena.

Työllisyyskysymys käsittelee tätä kokonaisuutta huippuasiantuntijoiden toisiaan täydentävistä näkökulmista. Kirjoittajat tarkastelevat talouspolitiikan vaihtoehtojen ja työllisyyskysymyksen suhteita, aktiivisen työvoimapolitiikan historiaa ja nykytilaa, Suomen työvoimapolitiikan kokonaiskuvaa, kannustamisen kysymystä, sosiaaliturvan ja koulutuksen kytkentöjä työllisyyteen, työttömyyden kustannuksia ja osallisuuden merkitystä, työkykyä ja työkyvyttömyyttä, työvoimapolitiikan kansainvälisiä ja kansallisia kokemuksia, työn muutoksen suuntia sekä työllisyyskysymyksen ratkaisumalleja.

Kirjan on toimittanut Jouko Kajanoja, ja siihen ovat kirjoittaneet
Jussi Ahokas, Antti Alaja, Robert Arnkil, Sirpa Eklund, Teppo Eskelinen, Heikki Ervasti, Pertti Honkanen, Anne Huotari, Mikko Jakonen, Jouko Kajanoja, Johannes Kananen, Jaakko Kiander, Tanja Kuronen, Aarne Kuusi, Tomi Kyyrä, Erja Lindberg, Jukka Lindberg, Ari-Matti Näätänen, Jaana Pakarinen, Juha A. Pantzar, Johanna Perkiö, Ville-Veikko Pulkka, Matti Sihto, Timo Spangar ja Pekka Tiainen.

Katso kirjan sisällysluettelo

Alkuperäinen hinta oli: 27,00 €.Nykyinen hinta on: 13,50 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522648914 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Jouko Kajanoja

    Jouko Kajanoja on valtiotieteen tohtori ja sosiaalipolitiikan dosentti. Kajanojan kirjoitusten pääpaino on hyvinvoinnissa ja sosiaali- ja työllisyyspolitiikassa.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työllisyyskysymys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *