Kayvion Lewis

Varkaiden valtias

Kayvion Lewiksen Varkaiden valtias on elokuvamainen rikostrilleri, jossa maailman parhaat varkaat kutsutaan kilpailemaan varkaiden valtiaan tittelistä. Yksi heistä pelaa kaikista korkeimmasta panoksesta: äitinsä hengestä.

Varkaiden valtias on mestariteos! Rakastan kaikkea tässä kirjassa dramaattisista juonenkäänteistä kansainvälisiin tapahtumapaikkoihin ja hahmoihin. Kayvion Lewis on luonut nopeatempoisen ja dramaattisen tarinan, joka piti minut otteessaan alusta loppuun.” – Natasha Bowen, kirjailija.

17-vuotias Ross Quest on jo mestarivaras, ja erityisen taitava pakosuunnitelmien laatimisessa. Hänen suunnitelmansa paeta legendaarisesta rikollissuvustaan saa odottamattoman käänteen, kun hänen äitinsä henki joutuu uhatuksi.

Epätoivoisena Ross päättää osallistua Varkaiden valtias -kilpailuun, sarjaan vaarallisia kansainvälisiä ryöstöjä. Näissä turnajaisissa kilpakumppaneiden tappaminen ei ole tavatonta. Pääpalkintona on yksi toteutettu toive – ja se voi pelastaa Rossin äidin hengen. 

Kun Ross saa tietää, että kilpailussa ovat mukana myös hänen vanha lapsuuden vihollisensa, sekä komea sujuvapuheinen poika, joka saattaa haluta varastaa hänen sydämensä, voittamisesta tulee vaikeampaa kuin hän kuvitteli.

Ross yrittää parhaansa mukaan pitää kiinni perheen motosta: älä luota keneenkään, jonka sukunimi ei ole Quest. Mutta kun panokset ovat näin korkeat, Rossin on päätettävä, ketä huijata ja keneen luottaa, ennen kuin aika loppuu. Vain yksi heistä voi voittaa.

New Yorkissa asuva Kayvion Lewis kirjoittaa eskapistisia ja jännittäviä kirjoja nuorille aikuisille. Vapaa-ajallaan hän karkaa pakohuoneista, hyppää lentokoneista ja pakenee toi- sinaan vuoristoon opiskelemaan kungfua.

27,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Kayvion Lewis

    Kayvion Lewis kirjoittaa eskapistisia ja jännittäviä kirjoja nuorille aikuisille. Hän on entinen kirjastonhoitaja, joka on työskennellyt nuorten lukijoiden ja lasten kirjojen parissa kuusitoistavuotiaasta lähtien. Kun Lewis ei kirjoita, hän karkaa pakohuoneista, hyppää lentokoneista ja pakenee toisinaan vuoristoon opiskelemaan kungfua. Hän...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

“Ai että, ensimmäinen kevään -24 YA-kirja ja heti sattui luettavakseni tällainen viihdyttävä tapaus! Ilmeisesti kirjat, joissa on aiheena jonkinlainen peli tai kilpailu, ovat taas nousussaan. Johtuneeko tämä Nälkäpelin uusimman leffaversion innoituksesta vai mistä, mutta olen kyllä kovin mielissäni. Kiinnostavan tästä Thieves’ Gambit -trilogian avausosasta tekee myös se, että tässä on kivasti POC-henkilöhahmoja, kuten päähenkilö ja toinen keskeinen henkilö, saati osa muistakin kilpailijoista.” Kirjapöllön huhuiluja 4.2.2024

Kevään 2024 kirjatärpit nuorille ja nuorille aikuisille. Lukujonossa 19.1.2024

“Me emme malttaneet laskea teosta käsistämme ja luimmekin sen nopeaa vauhtia loppuun. Kun loppuun oli päässyt, harmitti tietysti todella, koska Ross Questin tarinaa olisi jaksanut seurata samantien useammankin kirjan verran. Vaikka teos jäi sellaiseen kohtaan, että se varmasti jatkuu vielä, ei kakkoskirjasta ole vielä tietoa edes alkuperäiskielellä. Joudumme siis vielä odottelemaan kirjailijan kiitoksissa vihjaamaa jatkoa.” Poc-lukupiiiri 9.2.2024

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Varkaiden valtias”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]

Saatat myös pitää...