Anniina  Ljokkoi

Vegaanimuksut

26.90 € sis alv

OVH: 29  €

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-814-3

Kirjoittaja: Anniina Ljokkoi

Julkaisuajankohta: 9 / 2017

Sivumäärä: 220

OVH: 29  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Vegaanimuksut on ensimmäinen kotimainen tietokirja, joka opastaa lapsiperheiden vegaaniseen arkeen. Kirja kertoo, mitkä ovat muksujen lempiruoat, mistä sitä proteiinia saa ja miten pistetään pystyyn vegaaniset lastenjuhlat. Teos ei hehkuta eikä saarnaa.

Kirja tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot ravitsemuksesta. Lukijalle esitellään ravitsemussuositukset ja kerrotaan, miten niitä toteutetaan sormiruokailevan vauvan tai nirsoilevan taaperon kanssa. Teoksesta löytyvät vitamiinien saantisuositukset eri elämänvaiheisiin.

Anniina Ljokkoin kirjoittama monipuolinen käsikirja palvelee niin vegeilyä harkitsevia perheitä kuin pitkäaikaisia vegaaneja.

Kirjan kuvituksesta vastaa sarjakuvataiteilija Aiju Salminen.

 

”Anniina Ljokkoi on kirjoittanut todella inspiroivan ja helposti luettavan tietokirjan vegaanilapsten arjesta. Into Kustannus on taittanut paketin sopivan kompaktiin, lähes taskukokoiseen kokoon. Parisataa sivuinen kirja on mukaansatempaava ja helppolukuinen tuhti paketti tärkeää asiaa.”

– Leo Stranius

Anniina-ja-Werner-Ljokkoi-Kuva-Triin-Maasik

Anniina Ljokkoi on Tallinnassa asuva suomalainen kirjailija ja kirjallisuuden kääntäjä, joka kasvattaa omaa lastaan vegaanina.

Jaa tämä:

Ihan normaaleja niistä kasvaa – Sinkkusipsari ja vegaaniäiti lukivat ensimmäisen opaskirjan vegaaniperheille. Loukko Zine  20.9.2017

”Vegaanimuksut tulevat!” Leo Stranius 5.9.2017

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Vegaanimuksut”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *