-50%

Antto Terras

Verinen Venäjä 3

Slaavilaista true crimea Neuvostoliitosta ja Venäjältä

Verinen Venäjä johdattaa lukijan syvälle Neuvostoliiton ja Venäjän rikolliseen maailmaan. Arvaamattomassa naapurivaltiossamme eletään ja kuollaan omien sääntöjen mukaan.  

Teokseen on valittu kymmeniä kriminaaleja tositapahtumia, joiden kautta tutuiksi tulevat myös vallinneet yhteiskunnalliset olot ja sosiaalinen todellisuus. Järjestäytyneen ja järjestelmän ylläpitämän rikollisuuden lisäksi maasta löytyy valtava määrä yhden asian tai edun häikäilemättömiä tavoittelijoita.

Virallisen alamaailman rinnalla rikollisella kentällä temmeltävät poliiseiksi muutetut miliisit ja muut vallankäyttäjät. Viranomaisilla on ollut Venäjällä aina tiivis suhde bandiitteihin: he joko tutkivat, vähättelevät tai tekevät rikoksia. Teos raottaa myös Venäjän vankeinhoitolaitoksen jäätyneitä portteja.    

Verisen Venäjän tapahtumat sijoittuvat ajallisesti Neuvostoliiton ja nyky-Venäjän kaudelle. Vanhimmista tapauksista ei ole jäljellä kuin muistot, mutta tuoreimpien veri on vasta kuivumassa. Teoksen kaikki kertomukset perustuvat tositapahtumiin.

Alkuperäinen hinta oli: 14,90 €.Nykyinen hinta on: 7,45 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789523517196 Osastot: , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Antto Terras

    Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Terras tunnetaan parhaiten humoristisista tietoteoksistaan, joissa yhdistyvät rankka fakta ja hulvaton kerronta. Tekijän jäljittelemätön tyyli ja tarkka havainnointikyky ovat ihastuttaneet...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789523517196

Sarja

Verinen Venäjä

Sarjan osa

3

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verinen Venäjä 3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita sarjan osia

Katso sarja Verinen Venäjä →
Ale
Verinen Venäjä 2

Verinen Venäjä 2

Alkuperäinen hinta oli: 14,90 €.Nykyinen hinta on: 7,45 €.
Lue lisää

Loppuunmyyty
Katso sarja Verinen Venäjä →