Antto Terras

Verinen Venäjä

Slaavilaista true crimea Neuvostoliitosta ja Venäjältä.  Antto Terras johdattaa lukijan syvälle Neuvostoliiton ja Venäjän rikolliseen maailmaan. Arvaamattomassa naapurivaltiossamme eletään ja kuollaan omien sääntöjen mukaan.

Teokseen on valittu kymmeniä kriminaaleja tositapahtumia, joiden kautta tutuiksi tulevat myös vallinneet yhteiskunnalliset olot ja sosiaalinen todellisuus. Järjestäytyneen ja järjestelmän ylläpitämän rikollisuuden lisäksi maasta löytyy valtava määrä yhden asian tai edun häikäilemättömiä tavoittelijoita.

Virallisen alamaailman rinnalla rikollisella kentällä temmeltävät poliiseiksi muutetut miliisit ja muut vallankäyttäjät. Viranomaisilla on ollut Venäjällä aina tiivis suhde bandiitteihin: he joko tutkivat, vähättelevät tai tekevät rikoksia. Teos raottaa myös Venäjän vankeinhoitolaitoksen jäätyneitä portteja.

Verisen Venäjän tapahtumat sijoittuvat ajallisesti Neuvostoliiton ja nyky-Venäjän kaudelle. Vanhimmista tapauksista ei ole jäljellä kuin muistot, mutta tuoreimpien veri on vasta kuivumassa. Teoksen kaikki kertomukset perustuvat tositapahtumiin.

24,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Antto Terras

    Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Terras tunnetaan parhaiten humoristisista tietoteoksistaan, joissa yhdistyvät rankka fakta ja hulvaton kerronta. Tekijän jäljittelemätön tyyli ja tarkka havainnointikyky ovat ihastuttaneet...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna
"Viihde madaltaa kynnystä tarttua tietokirjaan – Näitä kirjoja suomalaiset nyt ostavat." Satakunnan Kansa 18.4.2023Verinen Venäjä 1 ja 2 ylsivät molemmat helmikuussa Mitä Suomi lukee -listalle kuunnelluimpien äänitietokirjojen joukkoon. Kirjakappaliitto"Suuret kansainväliset ja ajankohtaiset ilmiöt vetoavat muihinkin kuin nuoriin naisiin. Myyntilistoilla näkyy Ukrainan sodan aktivoima kiinnostus Venäjään. Kuunnelluin äänitietokirja tammikuussa oli Antto Terraksen Verinen Venäjä 1." Aamulehti 12.2.2023"Kuunnelluissa tietokirjoissa ensimmäiseksi ylsi Antto Terraksen tositapahtumiin pohjautuva true crime -teos Verinen Venäjä 1". Kirjakauppaliitto 9.2.2023"Suomalaisia ja virolaisia yhdistävät ja erottavat monet asiat. Eroista Sofi Oksanen mainitsee muun muassa huumorin. Siihen on tosin vaikea perehtyä, jos ei osaa kieltä. Mutta aina voi lukea esimerkiksi suomalaistuneen virolaisen kirjailijan Antto Terraksen tuotantoa.  Virolainen huumori on usein sarkastista ja jopa ironista. Terras on sanonut, että satiirissa kannattaa olla tarkkana, koska virolaisille ja suomalaisille sama asia pitää kertoa kahdella eri tavalla." BalticGuide 29.1.2023

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verinen Venäjä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *