Ale!

Hanna  Nikkanen

Verkko ja vapaus

14.00 €24.00 € 9.90 €14.00 € sis alv sis alv

OVH: 26.00  €

Onko internet-yhteys ihmisoikeus? Kuinka suurta osaa kommunikaatiostamme voidaan valvoa? Verkossa pesivät sekä vapausunelmat että ihmiselämän rujoimmat puolet.

Normaali (9.90 €) 24.00 € 9.90 € sis alv
E-kirja (EPUB) (14.00 €) 14.00 € sis alv
ISBN: 978-952-264-125-0

Kirjoittaja: Hanna Nikkanen

Julkaisuajankohta: 05 / 2012

Sivumäärä: 180

OVH: 26.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Verkko ja vapaus tutkii verkon pimeää ja valoisaa puolta. Kirjassa käydään muun muassa Kuubassa, Egyptissä ja Islannissa selvittämässä, millaista on hyvä digitaalinen elämä, ketkä sitä uhkaavat ja mistä löytyvät verkon riemastuttavimmat uudet mahdollisuudet. Internetissä pesivät sekä vapausunelmat että ihmiselämän rujoimmat puolet. Kiinan ja Saudi-Arabian viranomaisille digitaalinen viestintäteknologia on ollut onnenpotku, ja eurooppalaisille yrityksille urkintavälineiden kauppa on hurjaa vauhtia kasvava bisnes.

Verkko ja vapaus mediassa:
Verkko on musta ja valkoinen
, Helsingin Sanomat
Lapsiporno, arabikevät ja ulkoistettu valvonta, Suomen Kuvalehti
Internetin vapaus puntarissa, Kansan Uutiset
Kirja-arvio, Tietokone

Jaa tämä:
Hanna Nikkanen 
Kuva: Eeva Anundi

Hanna Nikkanen (s. 1981) on tutkiva toimittaja ja tietokirjailija, joka käsittelee työssään digitaalisen teknologian ja talouden globaalisaation aiheuttamia murroksia erityisesti ihmisoikeuksien ja demokratian kannalta.

Nikkasen esikoisteos Viaton imperiumi (Like 2010) tutkii suomalaistaustaisten suuryhtiöiden kohtaamaa kritiikkiä Iranin kansannousun yhteydessä, Kongon kaivoksilla ja Brasilian sellupelloilla. Sittemmin Nikkanen on tutkinut muun muassa arabikevättä, internetin valvontaa ja Fennovoima-hanketta.

Nikkanen kuuluu pitkää journalismia julkaisevan Long Playn perustajajäseniin. Hänet on palkittu Euroopan komission journalistipalkinnolla (2010), tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla (2011) sekä Suurella journalistipalkinnolla (2013, yhdessä Anu Silfverbergin kanssa).

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Verkko ja vapaus”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *