Kun EI ei riitä: Naomi Kleinin uutuus

Kansainvälisesti arvostettu toimittaja ja bestseller-kirjailija Naomi Klein kertoo uutuusteoksessaan Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle miten päädyimme surrealistiseen Donald Trumpin aikaan, joka on ollut sokki taloudelle, turvallisuudelle ja ympäristölle. Se oli kuitenkin odotettavissa: seurausta kehityksestä, joka olisi pitänyt pysäyttää ajat sitten. Syrjivä nationalismi on päässyt valoilleen ympäri maailman. Klein selvittää kuinka Trump varmisti voiton brändäämällä itsensä huipulle ja tarjoaa talouspopulismin lyhyen oppimäärän. Kleinin selittää kuinka pysäyttää alamäki ja miten voimme parantaa tilannetta.

Pelkkä EI huonoille päätöksille ja päättäjille ei enää riitä. Tarvitsemme myös rohkean ja eteenpäin suuntaavan sanan KYLLÄ – näkymän, jonka puolesta taistella pelkäämättä ja sokkitaktiikoita hätkähtämättä.

Palkittu toimittaja, kolumnisti ja kirjailija Naomi Klein (s. 1970) on yksi aikamme vaikutusvaltaisimmista ajattelijoista. Hän on tutkinut poliittisia sokkeja, ilmastonmuutosta ja superbrändejä kaksi vuosikymmentä. Hänen aiemmat kirjansa Tämä muuttaa kaikenTuhokapitalismin nousu ja No logo olivat kansainvälisiä menestyksiä, joita on käännetty kymmenille kielille ja painettu yli miljoona kappaletta.

Naomi Klein: Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle
ISBN 9789522649041, 348 sivua

Tilattavissa Innon verkkokaupasta:
intokustannus.fi/kirja/no-trump-uutta-shokkipolitiikkaa-vastaan

Jaa tämä: