Full-size Image
Lataa alkuperäinen kuva ▼

Painajaispiskit -äänikirjasarjassa fantasia ja arkimaailma yhdistyvät hauskalla tavalla

Painajaispiskit on alakouluikäisille suunnattu vauhdikas ja jännittävä äänikirjasarja. 

Mielenkiintoisia koirapersoonia

Kirja kertoo 8-vuotiaasta Antonista, joka tapaa naapurustossaan toinen toistaan mielenkiintoisempia koirapersoonia ja pääsee selville kotikoirien ja metsässä asustelevien hirviömäisten hurttien ikiaikaisesta taistelusta.

Antonin kerrostalon rappuun on muuttanut paljon koiria, joten hän alkaa tarjota koiranulkoilutuspalveluita. Ensimmäisenä Anton saa ulkoilutettavakseen pörröisen ja äreän sekarotuisen Pulsun, vaikka paljon mieluummin Anton olisi ulkoiluttanut naapurin suloista Nöpöä.

Kävelyretkellään Pulsun kanssa Anton huomaa, että lähimetsässä tapahtuu jotain uhkaavaa ja outoa. Aivan kuin joku pelottava olento vaanisi heitä. Sitten Nöpö katoaa ja Pulsu johdattaa Antonin hurjalle etsintäretkelle lähimetsään. Löytääkö Anton ja Pulsu poloisen Nöpön, ja mitä lähimetsässä oikein lymyilee?

Ikäsuositus äänikirjasarjalla on 7-12 vuotta.

Äänikirjasarja nyt äänikirjapalveluissa.

Miina Supinen on helsinkiläinen kirjailija, toimittaja ja luovan kirjallisuuden opettaja. Hän on kirjoittanut useita kiiteltyjä romaaneja sekä aikuisille että lapsille. Supisen teoksille on ominaista maagiset sävyt ja terävä huumori.

Petra Partanen on espoolainen kirjailija, kirjallisuudentutkija ja kahden lapsen äiti. Häneltä on aikaisemmin ilmestynyt maagisen realismin elementein maustettu lastenkirja Tyttö ja musikantti (Sunkirja 2019).

Jaa tämä: