Verinen venäjä

Verinen venäjä äänikirjasarja
Verinen Venäjä true crime

Antto Terraksen true-crime äänikirjasarja kertoo Venäjän rikosmaailman tositapahtumista. Kovakantinen kirja ilmestyy huhtikuussa 2023.

 Verisen Venäjän tapahtumat sijoittuvat ajallisesti Neuvostoliiton ja nyky-Venäjän kaudelle. Kirjan kaikki kertomukset perustuvat tositapahtumiin, joiden kautta tutuiksi tulevat myös vallinneet yhteiskunnalliset olot ja sosiaalinen todellisuus. Järjestäytyneen ja järjestelmän ylläpitämän rikollisuuden lisäksi maasta löytyy valtava määrä yhden asian tai edun häikäilemättömiä tavoittelijoita. Terras raottaa myös Venäjän vankeinhoitolaitoksen jäätyneitä portteja.

Äänikirjat lukee Jari Nissinen.

Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Terras on julkaissut aikaisemmin muun muassa Viroa ja virolaisia käsitteleviä teoksia. Kolmeosainen Tallinnan tappajat (2019) kertoo juuri itsenäistyneen Viron verisistä vuosista.

Äänikirjasarjan osat ilmestyvät lukuaikapalveluihin:

Verinen Venäjä 1, tammikuu 2023

Verinen Venäjä 1 äänikirja

Arvostelut:

”Jos unohtaa itse aiheet ja niiden raakuuden, on Terraksen kirjat kyllä leppoisaa kuunneltavaa… Erittäin humoristisesti kirjoitettuja ja sanavalinnat saavat hymyilemään…Kiitokset myös lukijalle, jonka ääni kruunaa koko paketin…kiitos”

Pekka, Bookbeat

Verinen Venäjä 2: 1.2.2023
Verinen Venäjä 2 äänikirja
Verinen Venäjä 2 äänikirja
Verinen Venäjä 3: 1.3.2023
Verinen Venäjä 3 äänikirja
Verinen Venäjä 3 äänikirja

Kovakantinen kirja Verinen Venäjä ilmestyy 3.4.2023

Näytetään ainoa tulos

  Antto
  Terras

  Verinen Venäjä

  Slaavilaista true crimea Neuvostoliitosta ja Venäjältä.  Antto Terras johdattaa lukijan syvälle Neuvostoliiton ja Venäjän rikolliseen maailmaan ...

  14.90 24.90 
  24.90 € lisää ostoskoriin