Julkaistu

Lähteenoksa , Meri

Meri Lähteenoksa on asunut 16 vuotta Annikinkadun puutalokorttelissa. Kokemustensa pohjalta hän on luonut kyläytymisen mallin ja unelmoi maailmanlaajuisen kyläytymisen liikkeen saattamisesta alkuun. Lähteenoksa on erityispedagogi, ja on muun muassa kuntouttanut puhumattomia kehitysvammaisia kommunikoimaan. Hän on työskennellyt vapaana kouluttajana, esimerkiksi naiserityistä pedagogiikkaa kehittäneessä Veeran verstas -hankkeessa.

Hänen perheeseensä kuuluu annikkilaisten lisäksi kolme lasta, joista kahdella on neurologista ongelmaa (aspergerin syndrooma ja add) – ja lukuisa määrä eläimiä. Perheessä eletään kuntouttavaa arkea, joten tällä hetkellä suuri osa ajasta kuluu kotiaskareissa. Lähteenoksa on perustanut Vatupassi-ryhmän, joka pyrkii täydentämään kuntoutuspalvelujen rakenteellisia aukkoja.

Error: View 49e934c16e may not exist