Julkaistu

Aino Kiven esikoisromaani julkaistaan perjantaina

Teatteriohjaaja ja dramaturgi Aino Kiven esikoisromaani Maailman kaunein tyttö julkaistaan perjantaina 23.9.2016 kello 17.30 alkaen Epäihmisyyden museon kahvilassa Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa, tervetuloa! Toimittaja Maria Säkö haastattelee Aino Kiveä kello 18, myös kirjailija Laura Gustafsson osallistuu keskusteluun. Julkistustilaisuus jatkuu Tiivistämöllä ohjelmallisten iltamien merkeissä koko perjantai-illan.

Maailman kaunein tyttö on säkenöivä romaani sisaruudesta ja symbioottisesta rakkaudesta, joka seuraa neljää sisarta kolmella vuosikymmenellä. Tarina alkaa vuodesta 1994, kun Kurt Cobain on juuri kuollut, ja eräs täydellisen onnellinen perhe viettää kesälomaa saaressa. Tapahtuu petos, jonka kaiut kiirivät pitkälle nykyaikaan. Parikymmentä vuotta myöhemmin perheen nuorin tytär ryhtyy selvittämään, mitä vanhimmalle sisarelle oikein tapahtui.

Aino Kivi on 30-vuotias teatteriohjaaja, jonka ohjaama “hellä tulkinta Huovisen klassikosta” Havukka-ahon ajattelija sai lauantaina ensi-iltansa Joensuun kaupunginteatterissa. Hän on kirjoittanut näytelmiä, tehnyt dramatisointeja ja ollut esitysdramaturgi. Kivi on valmistunut Teatterikorkeakoulun lisäksi teatteritieteestä Helsingin yliopistosta ja Kriittisen korkeakoulun kirjoittajalinjalta. Tällä hetkellä hän on ohjaaja Joensuun kaupunginteatterissa.

Aino Kivi: MAAILMAN KAUNEIN TYTTÖ
ISBN: 978-952-264-401-5, 330 sivua
Tilaa Innon verkkokaupasta suoraan kotiin kannettuna:
intokustannus.fi/kirja/maailman_kaunein_tytto