Innon muhkea syksy julki

Antti Vihisen Minä ja Mozart on ensimmäinen suomeksi kirjoitettu Mozartin elämäkerta, rock-asenteella. Petri Laukka kertoo kirjassa Remu & Hurriganes Kekkoslovakiassa tarinan siitä, miten remumaisesti Hurriganes valtasi suomettuneen Suomen.

Pasi Sahlbergin kansainvälinen bestseller Suomalaisen koulun menestystarina – Ja mitä muut voivat siitä oppia purkaa Suomen oppimenestyksen osiin. Maarit Korhonen herättelee pamfletissaan Herää, koulu! koulua täysremonttiin ja selvittää muun muassa, miksi pulpetteja ei enää tarvita.

David Leighin ja Luke Hardingin Assange avaa Wikileaksin perustajan Julian Assangen elämän, joka on kuin elokuva. Huippusuosittuun televisiosarjaan pohjautuva Vallan linnake -romaani kuvaa todentuntuisesti Tanskan ensimmäisen naispääministerin valtaannousua ja politiikan likaisia kulisseja. Kirjailija Jesper Malmose vierailee Helsingin kirjamessuilla 24.-26.10.

Syksyn kotimaisia tähtiä ovat Maaria Päivinen, Hippo Taatila ja Pentti Haanpää. Runeberg-palkintoehdokkaan Maaria Päivisen neljäs romaani On nälkä, on jano on lahjakkaan kirjailijan karmaisevan upea kuva maailmasta, jossa nainen orjuuttaa miehiä. Hippo Taatilan esikoisteos Isipappablues on routaisen hiekkalaatikon reunalta kumpuava mustan huumorin sukupolvitarina 2010-luvun alun Helsingistä. Pentti Haanpään kadonneet novellit julkaistaan kokoelmassa Eräs avioliitto – ja muita kadonneita juttuja.

Innon syksyn 2014 lista julkistetaan Villa Kivessä (Linnunlauluntie 7) 13.8.2014.

SYKSYN KOKO KATALOGI
Lataa syksyn katalogi pdf:nä täältä tai selaile täällä.

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi
Jaana Airaksinen, jaana.airaksinen@intokustannus.fi, 045 633 4495
Mika Rönkkö, mika.ronkko@intokustannus.fi, 050 436 2170

Jaa tämä: