Laura Wathén

Ai se olikin ADHD

Laura Wathénin Ai se olikin ADHD tarjoaa vertaistukea sinulle, joka havahduit vasta aikuisena ADHD:n mahdollisuuteen.

Mikä mussa on vialla” oli kirjailija Laura Wathénin toistuva ajatus, kunnes hän itse sai diagnoosin 28-vuotiaana yliopisto-opiskelijana. Tästä alkoi pitkä ja paikoitellen synkkä matka itseensä tutustumiseen ja hyväksymiseen.

Tämä kirja on sinulle, joka olet sinnitellen pärjännyt näennäisen hyvin. Sinulle, joka ylisuoritat, jotta et alisuoriutuisi kaikessa. Sinulle, jolle sanotaan, “en usko että sulla on ADHD”. Ja kaikille, jotka olisivat tarvinneet apua jo lapsena, mutta eivät sitä saaneet. Kirjasta hyötyvät myös ADHD-ihmisen läheiset sekä ammattilaiset.

Kirja kuvaa, miten ADHD voi aikuisena ilmetä ja miten diagnoosiin suhtaudutaan yhteiskunnassa. Se rakentuu kirjailijan oman kokemuksen, muiden ADHD-ihmisten haastatteluiden sekä tutkimustiedon ympärille.

Tietoisuus ADHD:sta on kasvanut valtavasti, ja yhä useampi saa koko ikänsä kärsittyihin ongelmiin selityksen. Silti ADHD-ihmiset kohtaavat ennakkoluuloja, kun lehdissä kirjoitellaan nuorten naisten “tiktok-sairaudesta” ja elämänlaatua parantavat lääkkeet ovatkin “huumelääkkeitä”.

26,90 

Voit tilata tuotteen ennakkoon. Tuote lähetetään kun se on ilmestynyt. Kirja ilmestyy: 8 / 2024

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Laura Wathén

  Laura Wathén (s. 1992)  on somea työkalunaan käyttävä valtiotieteilijä ja kirjoittaja. Hän rakastaa erilaisten yhteiskunnallisten ilmiöiden tökkimistä ja ravistelua – sekä lintubongaamista. Wathén on perustanut yhdessä Katri Ylisen kanssa alkoholittomuutta eri kulmista käsittelevän Darravapaa-yhteisön. Yhdessä he ovat myös julkaisseet palkittua...

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ai se olikin ADHD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]

Saatat myös pitää...

 • ADHD ja parisuhde – Painettu kirja

  24,90 
 • Darravapaa – Painettu kirja

  24,90 
 • Supervoimani ADHD – Painettu kirja

  27,90 
 • Aamu ilman darraa – Painettu kirja

  24,90