-50%

Anu Patrakka

Katumuksen kallio

Katolinen pappi Nicolau ajelehtii kuolleena Dourojoessa, ja rikosetsivä Rui Santos saapuu selvittämään kuolemantapausta. Hyppäsikö padre läheiseltä jyrkänteeltä vai liittyykö kuolemaan rikos? Tutkimuksissa käy ilmi, että papin yksityiselämä oli pahasti ristiriidassa kirkon vaatimusten kanssa, ja ettei hänen uudismielinen suhtautumisensa pappilan asioihin miellyttänyt kaikkia. Sillä välin, kun poliisi penkoo sielunpaimenen menneisyyttä, synkkä tapahtumaketju jatkuu.

Portugaliin sijoittuva dekkari vie syvälle ihmismielen saloihin ja yhteisön jäsenten välisiin oikullisiin suhteisiin. Se kuljettaa lukijaa unelmien ja pettymysten, katumuksen ja sovituksen poluilla, joilla Rui Santosin on opittava itsekin omalla tahollaan suunnistamaan. Katolisten pappien salaperäistä maailmaa raottava dekkari punoo taitavasti yhteen modernin portugalilaisen yhteiskunnan ja ikivanhat perinteet. Katolisten pappien salaperäistä maailmaa raottava dekkari punoo taitavasti yhteen modernin portugalilaisen yhteiskunnan ja ikivanhat perinteet.

24,90  12,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789523518278 Osastot: , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Anu Patrakka

    Porvoolaislähtöinen Anu Patrakka on kymmenen Portugalissa viettämänsä vuoden aikana päässyt perehtymään niin portugalilaiseen yhteiskuntaan kuin mentaliteettiin. Hän tarkkailee näkemäänsä ulkopuolisen silmin ja pystyy poimimaan lukijan iloksi pieniä ja erikoisiakin yksityiskohtia. Tätä nykyä hän asuu maatilalla lähellä Portoa. Patrakan aiemmat Rui...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523518278, E-kirja: 9789523519084

Sivumäärä

280

Julkaisuaika

1 / 2022

Sarja

Rui Santos

Sarjan osa

6

Mediassa

Laajenna

“Dekkarisarjan kuudes osa raottaa katolisten pappien salaperäistä maailmaa ja punoo taitavasti yhteen modernin portugalilaisen yhteiskunnan ja ikivanhat perinteet.”
Uusimaa 21.1.2022

“Kun tarttuu Anu Patrakan kirjaan, on vähän kuin palaisi
jos ei nyt kotiin, niin ainakin tuttuun ja miellyttävään paikkaan.”
Itä-Häme 26.2.2022

”Jos pidät hyvin kirjoitetuista dekkareista, joissa väkivalta ei ole pääosassa eikä lapsia tai eläimiä vahingoiteta, suosittelen lämpimästi Anu Patrakan Portugaliin sijoittuvaa Rui Santos -sarjaa! Sarjaa lukiessa pääsee sukeltamaan syvälle toiseen kulttuuriin.” Kotiliesi.fi 21.2.2022

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Katumuksen kallio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja