-40%

Ari Turunen

Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit

Eli miten erilaisuuden sietäminen synnyttää vaurautta ja sivistystä

Miksi Aleksandriaan perustettiin kirjasto? Miksi muinaisessa Hangzhoussa virkamiehen piti osata kirjoittaa runoja? Miksi Amsterdam otti vastaan suuren määrän pakolaisia 1600-luvulla?

Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit loihtii lukijan silmien eteen yhdeksän aikansa metropolia. Ne menestyivät aikoinaan taloudellisesti, tieteellisesti ja taiteellisesti, koska sietivät erilaisia ihmisiä ja ideoita. Mistä kaupunkien loisto sai alkunsa ja mihin se päättyi? Millaisen perinnön ne jättivät maailmallemme?

Voisiko elinvoimaisuuden ja poliitikkojen peräänkuuluttaman kilpailukyvyn taata suvaitsemalla poikkiteloisia mielipiteitä, kritiikkiä ja vähemmistöjä?

“Ostakaa Ari Turusen kirjoja. Suomi tarvitsee joka ikisen hauskan, sivistyneen ja sujuvasanaisen tieteen popularisoijan, joka näille poloisille Pohjan maille on sattunut syntymään.” Petteri Ruotsalainen, Etelä-Suomen Sanomat. 11.12.2015

34,00  25,50 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Ari Turunen

    Valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen on kirjoittanut useita kirjoja ihmisten tapojen historiasta: Ulkokultaisen käytöksen kirja eli eurooppalaisten tapojen tarina,  Hyvän ja Pahan merkit eli taikauskoisten tapojen tarina, Humalan henki eli juomatapojen tarina, Ei onnistu! Jälkiviisasta vastustamisen historiaa, Tosi on! Valheen, vilpin...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailmanhistorian kukoistavimmat kaupungit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]