Heine Bakkeid

Meren aaveet

9.90 15.00 

Miten voin maksaa ostokseni?
ISBN: 9789523511095

Kirjoittaja: Heine Bakkeid

Julkaisuajankohta: 6 / 2019

Sivumäärä: 370

Suomentaja: Jonna Joskitt-Pöyry

Alkuperäinen nimi: Jeg skal savne deg i morgen

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

”Kylläpä yllätyin! Tällaista tarinaa en osannut odottaa. Luulin tarttuneeni johonkin aika lailla perinteiseen dekkariin, mutta norjalainen Heine Bakkeid oli lisännyt siihen kauhallisen kauhua. Monissa kohdin tuli todella paljon mieleen suomalainen kauhukirjailija Marko Hautala. Bakkeid yhdistää onnistuneesti jännitystä, kauhua, mysteeriä ja rikostarinaa. Lukija uppoaa sulavasti kirjailijan luomiin synkkiin mielenmaisemiin ja tiheä tunnelma pitää otteessaan. 4/5.”
Helsingin Sanomat, 8.12.2019

“Tätä dekkaria voisi kuvailla kenties parhaiten reippaaksi ja jännittäväksi. Kelpo rikosromaaniin kuuluvat tietenkin rantaan ajautunut ruumis ja asiaa tutkiva poliisi. Vankilasta vapautuneessa poliisissa on kuitenkin enemmän syvyyttä kuin äkkiseltään arvaisi. Nautin dialogista ja pohjoisnorjalaisuuden kuvauksesta.”
Kodin Kuvalehti, 11.7.2019

“Bakkeidin mukaansatempaava teksti etenee muutaman sivun mittaisina lukuina, joita on aina haukattava vielä muutama lisää. Luinkin kirjan lähes yhtä soittoa yhden vuorokauden aikana. Jännitystä piisaa, vallankin loppua kohti, ja loppuratkaisu ei ole mitenkään ilmeisin mahdollinen. Kiinnostava on myös Bakkeidin psykologinen näkökulma poliisikuulusteluihin. Kuinka kuulustelijaa kuulustellaan? Veren ja suolenpätkien ystäville luvassa on melko puistattavan graafinen ruumiinavauskohtaus. Suosittelen nordic noirista pitäville!”
Kirjavinkit, 5.7.2019

Bakkeidin avauksessa toimii kaikki: henkilöt, miljöö, tarinan omaperäisyys ja kerronta ovat viimeisteltyjä ja täyttävät kaikki huippudekkarin tunnusmerkit.”
Kansan Uutiset, 18.8.2019

Stephen King on saanut itselleen norjalaisen kruununperijän.” ★★★★★
Ekstra Bladet

Todella hieno romaani joka ylittää korkealta odotukset.”
★★★★★
Femina

”Poikkeuksellinen esikoisromaani.”
★★★★★
Sønda

”Uusi Jo Nesbø.”
Verdens Gang

”Tähti on syttynyt, se on varma!”
Thriller Nord

Bakkeid tietää mitä tekee – hän kirjoittaa loistavia dialogeja ja on jo nyt taituri luomaan mustanpuhuvia kuvitteellisia maailmoja, jotka tihkuvat ratkaisemattomia mysteereitä.”
Bergens Tidende

Meren aaveet on paitsi hillittömän jännittävä myös uskomattoman naseva.”
BOK

”Pelottava kertomus Pohjois-Norjan karuilta seuduilta.”
Dagens Nyheter

“Meren aaveet on erinomainen dekkari, jossa yhdistyy hienosti realistinen kerronta ja määrätyt yliluonnolliset piirteet. Jännittävä,  vauhdikas, intensiivinen ja tiheätunnelmainen dekkari piti otteessaan.”
Kirja vieköön! -blogi, 14.6.2019

”Kirjan nimi kuvaa erittäin hyvin tarinaa, jossa jännityksen sivumausteena oli ripaus fantasiaa ja ripaus vaniljaa.”
Kirjasähkökäyrä -blogi, 11.1.2021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meren aaveet”