Heine Bakkeid

Paratiisin kutsu

10.00 24.90 

Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523511712

Kirjoittaja: Heine Bakkeid

Julkaisuajankohta: 6 /

Sivumäärä: 380

Suomentaja: Jonna Joskitt-Pöyry

Alkuperäinen nimi: Møt meg i paradis

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Bakkeid osaa kirjoittaa nasevaa dialogia ja huumoria, joka tuo keveyttä, eikä demoniensa riivaama Aske yhtäkkiä vaikutakaan aivan läpeensä menetetyltä tapaukselta.”
Helsingin Sanomat, 7.12.

“Taas laatua Norjasta. Mistä näitä loistavia norjalaisia dekkaristeja tulee? Jos et ole tutustunut Heine Bakkeidiin, on korkea aika tehdä se. Jo Nesbøn tapaan päähenkilö on moniongelmainen entinen poliisi. Bakkeid kiilaa omillaan lajityypin terävimpään kärkeen.”
Kotiliesi, 20.8.2020

“Pidin tästä erinomaisesta dekkarista. Kirja tarjoaa hyvää dekkariviihdettä, sitä suosittua nordic noiria, ja samalla hieman erilaista jännitystä. Kirja on sujuvasti kirjoitettu ja taitavasti rakennettu.  Luvut ovat lyhyitä ja sujuva dialogi toimii hyvänä apukeinona juonen kuljettamisessa. Henkilögalleria on mielestäni kirjan vahvuus. Roolien rakentamiseen on panostettu ja mukana on kiinnostavia roolihahmoja. Ja selvää on, etteivät he kaikki suinkaan ole sieltä puhtoisimmasta päästä. Uskon, että  Bakkeidin Aske-sarjasta tulee menestys, niin lupaava dekkari tämä Paratiisin kutsu on.”
Kirjojen kuisketta, 20.6.2020

Heine Bakkeidin Thorkild Aske -sarjan toinen osa Paratiisin kutsu on vetävä moderni dekkari. Traumojensa ja sairauksiensa kanssa painiva Aske on mieleenpainuva hahmo. Ei ihme, että norjalaista Bakkeidia on verrattu monesti Jo Nesbøn Harry Hole -sarjaan. Pohjoismaisen jännityksen ystävälle Heine Bakkeidia voi edelleen suositella. Sarja jatkuu, toivottavasti suomennoksetkin.”
Kirjavinkit.fi, 20.6.2020

”Pidin kirjailijan tavasta kuljettaa rinnan tapahtumien tutkintaa ja tyttöjen omaa kerrontaa. Loppuvaiheessa tapahtumien kulku on kuin Bond-leffasta, ja koukuttavahan tämä oli. Kirjan nimi – no sen merkityksen saa lukija selvittää.”
Sanapari-blogi, 10.6.2020

“Henkilöhahmoja on sopivasti eikä ole ahnehdittu liikaa ihmisiä, kuten niin monissa, etenkin uusissa dekkareissa on. Tässäkin osassa pidin maisemakuvauksista, jotka elävöittivät tekstiä.”
Kirjarouvan elämää -blogi, 23.8.2020

Paratiisin kutsu on kerännyt kiittäviä arvioita ja antisankari Askea on verrattu Nesbøn Harry Holeen.”
Kirja vieköön! -blogi, 10.6.2020

”Pääasiassa kirja etenee rouhean Thorkildin minäkerrontana, mutta nykytyyliin välillä on kadonneen tytön tajunnanvirtaa. Keino on tehokkaaksi todettu, ja toimii se nytkin.”
Tuijata-blogi, 10.6.2020

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paratiisin kutsu”