-50%

Heikki Hiilamo

Näkymättömät sankarit

Suomalaisten salainen apu Chilen vallankaappauksen uhreille

Chile, vuosi 1973. Kenraali Augusto Pinochet käynnisti verisen sotilasvallankaappauksen, joka järkytti julmuudessaan koko maailmaa.

Heikki Hiilamo johdattaa Näkymättömät sankarit -kirjassaan lukijan ”Suomen Schindlereiden” saappaisiin Chilen verisissä vainoissa. Miten suomalainen diplomaatti Tapani Brotherus kollegoineen onnistui pelastamaan jopa 2 500 vainotun hengen raakojen puhdistusten aikana?

Teos on tositarina suomalaisista, jotka kävivät vastarintaa kahdella rintamalla: toisaalta vastoin kenraali Pinochetin julmuuksia, toisaalta vastoin Suomen ulkoministeriön ohjeita. Diplomaateille käy selväksi, että vastarinnalla on korkea hinta.

Hiilamo onnistuu mukaansatempaavasti kertomaan suomalaisten sankareiden tarinan, joka kytkeytyy myös nykyiseen pakolaiskeskusteluun kiehtovalla tavalla. Voimme oppia paljon näiden rohkeiden suomalaisten tinkimättömyydestä ja peräänantamattomuudesta.

Kirjan pohjalta julkaistaan 6-osainen tv-sarja Ylellä keväällä 2019. Tv-ohjelmaa tähdittää Beck-elokuvasarjasta tunnettu Mikael Persbrandt. Hän esittää Ruotsin suurlähettiläs Harald Edelstamia.

Heikki Hiilamo (s. 1964) on tunnettu ja arvostettu yhteiskunnallinen keskustelija. Hän on myös Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori, joka teoksissaan keskittyy muun muassa tupakkateollisuuden, politiikan ja köyhyyden kysymyksiin.

26,90  13,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789523510555 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Heikki Hiilamo

    Heikki Hiilamo on yksi Into Kustannuksen perustajista ja yksi johtavista yhteiskuntapoliittisista asiantuntijoista Suomessa. Hän osallistuu erittäin aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun kolumnistina, tietokirjailijana ja asiantuntijana. Hiilamo työskentelee Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professorina ja THL:n tutkimusprofessorina. Hän on työskennellyt vierailevana tutkijana muun muassa Berkeleyn yliopistossa Kaliforniassa...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523510555, E-kirja: 9789523511224

Sivumäärä

320

Julkaisuaika

1 / 2019

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näkymättömät sankarit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Ale
Tupakka tai terveys

Tupakka tai terveys

14,90  7,45 
Valitse vaihtoehdoista

Loppuunmyyty
Ale
Maailma tupakkayhtiöiden vallassa

Maailma tupakkayhtiöiden vallassa

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 13,00 €.
Lue lisää

Loppuunmyyty

WordPress Backup & Security Plugin - BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 1356692862669509478a40f