Sami  Tallberg

Villi jouluvegaani

19.90  sis alv

OVH: 29  €

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-688-0

Kirjoittaja: Sami Tallberg

Julkaisuajankohta: 09 / 2016

Sivumäärä: 100

OVH: 29  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

 

Ruokakirja kokeilijoille

Huippukokki Sami Tallberg luo jouluruuat uusiksi. Vegaaninen joulumenyy on maukas, leikkisä ja terveellinen. Kokeilemisen arvoista!

Upeassa ja kätevässä nelivärisessä keittokirjassa on kaksikymmentäviisi yksinkertaista vegaanireseptiä, joilla loihdit maukkaan ja ainutlaatuisen joulun. Ruokien raaka-aineet löytyvät tavallisista ruokakaupoista. Muutamat erikoisemmat ainekset tekevät joulusta ikimuistoisen.

Halutessasi voit lisätä mukaan villivihanneksia, joista monet löytyvät kaupunkiluonnostakin.

Tallbergin 20-vuotinen, kansainvälinen ura keittiömestarina tarjoaa nyt myös vegaaneille ainutlaatuisia ja moniulotteisia makuja, maun kerrostumia ja uusia makuyhdistelmiä.

Sami Tallberg on palkittu kokki, kirjailija ja kausiruuan kerääjä. Hänen intohimonsa on uusi kasvisruoka ja villivihannekset. Hän on kirjoittanut supersuositun Villiyrtti-keittokirjan, Villiyrtti-tunnistusoppaan, ja teokset Villiä vegeä, Makuparit, Koivunmahlaa ja kaviaaria, ja Hedelmäistä (yhdessä Janne Tarmion kanssa).

Into Kustannuksen Villi vegaani -kirjasarjan toisessa osassa keskitytään kaupunkiympäristöstä löytyviin raaka-aineisiin.

Sami Tallbergin uusin vegaanikeittokirja Villi cityvegaani (Into Kustannus 2017) nostaa esille kaupunkiluonnon monenmoiset mahdollisuudet – erityisesti villiyrtit. Villiyrtit ovat Suomen erikoisuus. Ne ovat lähiruokaa, jossa yhdistyy ympäristöystävällisyys, korkeat ravintoarvot, luonteikkuus sekä makujen ja tekstuurien laaja skaala. Mikä parasta, villiyrtit ovat nimenomaan urbaaneilla alueilla asuvien rikkaus sillä villiyrttien kirjo on monipuolisimmillaan juuri siellä missä asutusta piisaa. Luontoa voi harrastaa myös kaupungissa ja taajamissa.

Villi cityvegaani -kirjan vegaaniset ohjeet syntyvät yksinkertaisesti. Villistä kaupunkiluonnosta löytyneet ainekset viskataan pataan Härkiksen tai tofun ja kasvisten kanssa. Mutkattomat annokset ovat helppoja valmistaa, mutta samalla ne tarjoavat uusia makukomboja eri kauden villiyrteillä höystettynä. Annokset ovat kauniita kokonaisuuksia ja silmänruoka välittyy myös kirjan näyttävissä kuvissa.

Keittiömestari Sami Tallberg tunnetaan villiyrttien ystävänä. Hän on kansainvälisen uran tehnyt kokki, kirjailija ja kausiruuan kerääjä, joka houkuttelee sekaravintoakin syöviä ihmisiä kokeilemaan villiruokaa. Hänen intohimonsa on lähiruokaan ja puhtaisiin raaka-aineisiin keskittyvä uuden aallon kasvisruoka.

Villi cityvegaani on jatkoa kirjalle Villi jouluvegaani (Into 2016). Tallberg on kirjoittanut aiemmin muun muassa 7. painokseen yltäneen Villiyrttikeittokirjan sekä teokset Villiä vegeä, Makuparit ja Villiä & valloittavaa.

https://intokustannus.fi/kirja/villi-cityvegaani/
ISBN: 978-952-264-748-1

Arvostelukappalepyynnöt: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja: Riikka Kämppi
040 5729733
riikka.kamppi@intokustannus.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villi jouluvegaani”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *

“Villi joulu vegaani on mielestäni kaiken kaikkiaan mainio kokonaisuus, josta paistaa ilo ja huumorin pilke. Se ilahduttaa niin vegaaneja kuin muitakin maukkaan ja terveellisen ruuan ystäviä”. Toptaste 14.12.2016

“Ohjeiden raaka-aineet ovat pääosin saatavilla lähikaupoista. Vaikka ei olisikaan täysin vegaani, sekasyöjällekin kirja tarjoaa ravintorikkaita vaihtoehtoja”  Iltalehti 22.9.2016

“Kyllähän minä jouluna kinkusta tykkään, mutta ei se estä kokeilemasta myös kaikkea muuta. Sami Tallbergin Villi joulu vegaani on ihanan inspiroiva kirja vaihtelua etsivälle”. Tätä (keittiö)elämää-blogi 1.11.2016

“Pidän kovasti tämän kirjan väljästä taitosta. Vähän dramaattiset ja hehkuvat kuvat tekevät kunniaa hienoille raaka-aineille” Ja kaikkea muuta-blogi 6.11.2016