Full-size Image
Lataa alkuperäinen kuva ▼

Suomessa vierailevan Sylvia Löhkenin uutuuskirja paljastaa; introverttikin voi menestyä

Saksalainen Sylvia Löhken kertoo uutuuskirjassaan Hiljaisissa on voimaa!, miten introvertti pärjää ekstroverttien maailmassa. Elämässä menestyvät tyypillisesti ne, jotka osaavat pitää eniten melua itsestään. Mutta 30–50 prosenttia ihmisistä on introvertteja, Suomessa kenties enemmän. Sylvia Löhken kertoo heille vapauttavan viestin: introverttikin voi menestyä, on vain tiedettävä omat vahvuutensa ja kehityskohtansa.

Lohken, Sylvia_2014

Kirja paljastaa lukijalle:

– kymmenen ydinvahvuutta ja miten hyödyntää niitä
– kymmenen suurinta estettä ja miten voittaa ne
– miten olla hyvä verkostoituja, neuvottelija, esiintyjä ja keskustelija.

Löhken kirjoittaa ihmiskunnan unohdetusta puolikkaasta, ”hiljaisten ihmisten” vähemmistöstä. Hän sanoo olevansa introvertti viestintäasiantuntija, joka tapaa mielellään ihmisiä, mutta tarvitsee vilkkaan päivän jälkeen yksinoloa. Löhkenin mukaan ilman omaa rauhaa introvertit muuttuvat ärtyisiksi ja uupuvat.

Kahdelletoista kielelle käännetty Hiljaisissa on voimaa! Miten introvertti pärjää ekstroverttien maailmassa? (Into, 2016) on kansainvälinen ilmiö ja bestseller. 150 000 kappaletta maailmanlaajuisesti myynyt kirja perustuu tuoreimpaan psykologiseen tutkimukseen ja on täynnä käytännönläheisiä, helposti toteutettavia neuvoja. Lingvistiikan tohtori Sylvia Löhken nimettiin vuoden puhujaksi 2012. Hän on kysytty esiintyjä ja introverttien valmentaja Euroopassa.

Sylvia Löhken vierailee Suomessa 1.10.-4.10. Hän esiintyy Turun kirjamessuilla su 2.10.  klo 13.10 Tieto B-hallissa, haastattelijana Roman Schatz  sekä Mitä on onnellisuus -paneelissa su 2.10. klo 12.10 Auditoriossa keskustelussa mukana myös Wilhelm Schmid: Tyyneydestä (Aula & Co) ja Tommi Melander: Onnellisuudesta (WSOY). Keskustelun vetää Roman Schatz. Löhken puhuu Turun kirjamessuilla myös toisesta, tänä vuonna ilmestyneestä kirjastaan Introt ja ekstrot  (Viisas elämä, 2016) Viisas elämä Oy:n messuosasolla (A68) lauantaina 1.10. klo 13-14.00

”Kolme viikkoa hiljaisen metsän keskellä on ennemminkin introvertin kuin ekstrovertin kesäloma.” – Sylvia Löhken

Kuuluisia introvertteja: Woody Allen, Ingrid Bergman, Frédéric Chopin,  Angela Merkel, Bob Dylan, Clint Eastwood, Bill Gates, Barack Obama, Michelle Pfeiffer.

Jaa tämä: