Julkaistu

Näitä dekkareita Suomi lukee

Valitsimme vuoden dekkarisadosta kiinnostavimmat poiminnat
– löydätkö oman suosikkisi kauden hyytävimmistä jännäreistä?

1. Arne Dahl: Sydänmaa

Rajamaat-dekkarista tutut poliisit Berger ja Blom etsivät Ruotsin erämaassa raakaa sarjamurhaajaa. Mutta myös poliiseja ajetaan takaa. Kuka löytää kenet ensin? Hyytävä jännitysnäytelmä!

 

 

 

 

2. Martin Österdahl: Kymmenen on kuoltava

Venäläisen sukellusveneen uppoaminen synnyttää kansainvälisen konfliktin. Jännitys tiivistyy, kun Ruotsissa alkaa paljastua raakoja numeromurhia. Tapahtumia ryhtyy ratkomaan Max Anger, jolla on myös luurankoja kaapissa. Hieno poliittinen trilleri!

 

 

 

 

3. Mari Pyy: Minä katoan

Murhamysteeri lennättää lukijan Egyptin Aleksandriaan, jonne psykologi Sandra Mattsson saapuu selvittämään äitinsä murhaa. Tutkimukset johtavat vaarallisille jäljille, ja pian jännittävissä tapahtumissa ovat mukana niin kansainväliset hakkeriverkostot kuin Egyptin sisäisen turvallisuuden yksikkökin. Taitava kuvaus arabikevään jälkimainingeista!

 

 

4. Lone Theils: Noitapoika

Journalisti Nora Sands tutkii Thames-joesta löytyneen pienen ruumiin tapausta. Tie totuuteen käy Lontoon pimeimpien kujien ja mustan magian kautta. Jännittävyyttä lisää se, että kirja perustuu tositapahtumiin! Plussaa erittäin viehättävästä sankarittaresta Norasta.

 

 

 

5. Melba Escobar: Kauneussalonki

Kolumbialaisen kauneussalongin asiakas murhataan ja vain hänen kosmetologinsa Karen tietää murhaajan. Vyyhti vie eriarvoiseen todellisuuteen: rahalla pystyy tekemään mitä vain. Yhteiskunnallisempi kirja kuin aluksi luulisi, mutta todella vaikuttava. Lisäplussana kaunein dekkarinkansi ikinä!