Arne Dahl

Äkkisyvä

9.90 24.90 

Miten voin maksaa ostokseni?
ISBN: 9789523511118

Kirjoittaja: Arne Dahl

Julkaisuajankohta: 6 / 2019

Sivumäärä: 380

Suomentaja: Kari Koski

Alkuperäinen nimi: Mittvatten

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

“Jestas, mikä juoni! Dahlia on kutsuttu juonen punomisen mestariksi ja tässä kirjassa hän lunastaa tittelinsä. Tavaraa on paljon, mutta ei yhtään liikaa.”
Ilta-Sanomat, 23.11.2019

“Dekkaristi Arne Dahlin Äkkisyvä-kirjan lopussa osa A-ryhmän poliiseista tekee paluun, mutta Dahl haluaa jatkaa ennen kaikkea agentti Molly Blomin tarinaa.”
Apu, 17.10.2019

“Uusin, Äkkisyvä, jatkaa Rajamaasta ja Sydänmaasta tutuksi tulleella synkeällä linjalla. Jännitys tiivistyy loppua kohti.  Henkilökuvaajana ja miljöön maalaajana Dahl on edelleenkin parasta A-ryhmää. Kirjalliset viittaukset tarjoavat bonukseksi älykarkkia.”
Kaleva, 15.7.2019

“Suomalaisille A-ryhmästään tuttu Arne Dahl (Into) ja hieman uudempi tuttavuus Joakim Zander (Tammi) kytkevät omat romaaninsa Äkkisyvän ja Ystävän suoraan kansainvälisiin tapahtumiin. Dahl pysyttelee Ruotsin maaperällä, mutta Zander aloittaa seikkailunsa Syyriasta.”
Kainuun Sanomat, 5.9.2019

“Viime kirjoissaan Arne Dahl on siirtynyt vakoilun maailmaan, jossa edes lähimpiin ei voi luottaa.”
Kodin Pellervo, 18.9.2019

”Tällä hetkellä Arne Dahl peittoaa kaikki pohjoismaiset dekkaristit.” Jyllands-Posten

Arne Dahl on yksi syvällisimmistä ja kekseliäimmistä pohjoismaisista dekkaristeista. Kaiken lisäksi hän on myös jännittävin.”
Ian Rankin

”Jännitystä, kiihkoa, vahvoja hahmoja ja yllätyksellinen juoni. Dahl todella osaa asiansa.”
Litteratursiden

”Ruotsalaista rikoskirjallisuutta parhaimmillaan ilman yhtä ainutta ikävystymisen hetkeä.”
Jyllands-Posten

“Kirjan kaikki keskeiset hahmot pelaavat ainakin kaksilla korteilla. Keskinäiset epäluulot ja ristiriidat tekevät kaikista toimijoista ainakin jossain määrin toistensa kilpailijoita, jopa vaarallisia vihamiehiä. Lopulta tästä sumutusten kudelmasta alkaa nousta yksi päälinja kansainvälisen asekaupan ympärille. Monikin mahti on kiinnostunut isosta aselastista, mutta turvallisuuden ja oikeuden puolesta taistelevat haluavat estää suuren huutokaupan. Loppunäytös otellaan hyisissä vesissä, pää tukevasti pinnan alla.”
Kirjavinkit, 22.6.2019

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äkkisyvä”